Subscriu-te

Oberta la convocatòria del 26è Concurs Josep Mirabent i Magrans de cant i música de cambra 2020

Ja és oberta una nova convocatòria del Concurs Josep Mirabent i Magrans de cant i música de cambra, corresponent a la vint-i-sisena edició, en la qual podran participar intèrprets de música clàssica de totes les nacionalitats. El certamen és organitzat per la família Mirabent i Magrans, l’Associació Concertante i l’Ajuntament de Sitges, amb la finalitat d’ajudar a la formació de joves músics.

El Concurs tindrà lloc al Casino Prado Suburense de Sitges (Barcelona) el proper mes de maig; el dia 16 en la categoria de cambra i el dia 17 en la categoria de cant. La mitjana d’edat dels components dels grups de música de cambra ha de ser de 30 anys el dia del Concurs, mentre que l’edat màxima dels cantants ha de ser de 35 anys el dia del Concurs.

S’hi atorgaran tres premis: 2.500, 2.000 i 1.500 euros en cada categoria. La remuneració econòmica dels premis preveu dues parts, un primer pagament el dia del Concurs i un segon pagament en forma de caixet per un concert a Sitges durant l’estiu del 2020. També s’hi atorgaran el Premi Fundació Victoria de los Ángeles, que consisteix en una masterclass amb Fiorenza Cedolins durant l’any 2020 i el Premi Jardí dels Tarongers, consistent en un concert durant la temporada 2020‐21.

El jurat de la categoria de música de cambra serà format per Jordi Roch, Albert Guinovart, Assunto Nese, Salvador Brotons i Xavier Pagès-Corella. I el de la categoria de cant, per Carme Bustamante, Fiorenza Cedolins, Raúl Giménez, Roger Alier, Miquel Lerin i Véronique Werklé.

La data límit d’inscripció és el dia 6 d’abril de 2020. Es poden consultar les bases completes en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest divendres 9 (20 h) l'exposició “Despertant Instruments Adormits”, que recrea els instruments musicals que figuren a la Portalada del Monestir de Ripoll, es clou amb un concert del comissari Antoni Madueño i el conjunt @lincantari a @SantaMariadelPi.

Aquest dissabte 10 (18 h), es presenta a Igualada una nova formació coral. Lux Ensemble debutarà amb el programa 'Victimae Paschalis. La paraula i la música dels misteris pasquals, de la tenebra a la llum', amb participació del rapsode @ArquiEnric i amb direcció de @CarlesPrat4.

Demà comencen tres setmanes de dansa a la comarca de la Garrotxa, de la mà del @SismografOlot. Més informació, al nostre web! (Foto: Rafa Marco) http://www.revistamusical.cat/arrenca-una-nova-edicio-del-sismograf-amb-una-trentena-despectacles-i-activitats/

Josep Pons (@ConductorPons) clou la lliçó magistral: “Un bon director no ho serà fins que sigui capaç d’escoltar la partitura amb els ulls i de llegir-la amb les orelles.”

#UAB #honorisPonsUAB @Liceu_cat @LletresUAB

Segueix-nos a Twitter