Subscriu-te
,

Obertes les inscripcions al Curs Internacional de Música de Cervera fins al 30 de juny

curs-música-cervera

Del 23 al 30 de juliol de 2017 tindrà lloc la 37a edició del Curs Internacional de Música de Cervera. Les inscripcions resten obertes fins al dia 30 de juny i es poden tramitar a través del web www.catedracervera.cat.

Hi ha diferents menes de cursos, que inclouen el mestratge de dotze instruments diferents de corda, vent o piano, música de cambra i orquestra simfònica. Enguany el Curs compta amb 26 professors d’alt nivell i diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. D’aquesta manera, els alumnes es podran inscriure en mestratge de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i en direcció d’orquestra: amb el reconegut director de la JONC, Manuel Valdivieso, com a professor. Com a novetat, s’hi incorpora el professor de violí, Vicent Balaguer. També es faran els cursos intensius, tant de contrabaix com de metall (trompeta, trompa i trombó).

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb “la Caixa” per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. La dotació màxima de la beca serà l’import de la matrícula i hi podran accedir els alumnes que reuneixin alguns d’aquests requisits: pares en atur, inscripció de més de dos alumnes de la mateixa unitat familiar o bé ser família nombrosa o monoparental.

El Curs Internacional de Música forma part de la Càtedra Cervera-Emili Pujol, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de Lutiers.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest dijous arrenca al Masnou, població nadiua de Lluís Millet, una nova cita musical que s'allargarà diversos mesos. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-nou-festival-internacional-lluis-millet-reivindica-la-musica-catalana-al-masnou/

S'ajorna un dels concerts previstos inicialment per aquest dissabte 31 de juliol al @FIMCPeralada!

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Segueix-nos a Twitter