Subscriu-te

Philippe Jaroussky inaugura aquest dimarts les Nits de Clàssica de Girona

© Simon Fowler/Licensed Virgin Classics

El dimarts 26 de juny, l’Auditori de Girona inicia la nova proposta musical d’estiu, les Nits de Clàssica, que ocupen el lloc de l’anterior Festival de Músiques Religioses i del Món de Girona, amb una forta programació que comença amb el concert del reconegut contratenor Philippe Jaroussky. En un recital únic, el concert, amb el lema “Amor, passió, gelosia i fúria en la Itàlia del segle XVII”, agruparà extractes de les obres més rellevant de Ferrari, Cavalli i Monteverdi, entre d’altres, en un programa íntegrament barroc. Philippe Jaroussky oferirà el recital acompanyat de la també guardonada contralt Marie-Nicole Lemieux, i per l’Ensemble Artaserse, formació que el mateix Jaroussky va fundar l’any 2002.

Jaroussky, que ha rebut els premis francesos més prestigiosos, com ara els Victoires de la Musique i els Echo Klassic d’Alemanya, encapçala aquesta intensa programació de l’Auditori de Girona, on també destaquen, entre d’altres, el programa de l’1 de juliol dedicat al Barroc francès del violagambista català Jordi Savall, el concert de la Freiburguer Barockorchester el 17 de juliol amb la interpretació de Tafelmusik de Telemann i l’estrena de l’bra Cos de matèria-Antoni Tàpies in memoriam d’Hèctor Parra, obra d’encàrrec per a una nova col·lecció del compositor dedicat a artistes plàstics. Les entrades es poden adquirir per internet (ww.ticketmaster.es), per telèfon (972 20 76 34) o a les mateixes taquilles de l’Auditori i el Teatre Municipal de Girona.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El @PluralEnsemble estrena aquest divendres al Festival Encuentros Sonoros de Sevilla, sota la direcció de @FabianPanisello, l'obra 'Quadern de Haikus (Notes d'un dietari)', per a conjunt de cambra, del compositor @BENETCA, un homenatge a quatre personalitats de la cultura.

L'@orquestraOJC va encetar temporada al costat de la violinista Maya Levy. "L’OJC sabé brillar i mostrar-se intensa, en una lectura de traç ampli i efusivitat lírica", diu @SantiRiu en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/iniciant-el-vinte-aniversari/

Aquest dimecres i dijous, coincidint amb la setmana del Dia Mundial de l'Òpera, @OBNCreacio organitza unes jornades sobre òpera i intel.ligència artificial a la seu de @sgae_cat.

L'última òpera d'Agustí Charles veurà la llum aquesta setmana al @palaumusicacat de la mà d' @OBNCreacio. Més informació, al nostre web! (Foto: May Zircus) http://www.revistamusical.cat/el-petit-palau-acull-lestrena-absoluta-de-lopera-de-cambra-adromeda-encadenada-dagusti-charles/

Segueix-nos a Twitter