Subscriu-te

Primer Cicle de Concerts de Primavera al Recinte Modernista Sant Pau

Arthur Schoonderwoerd
Arthur Schoonderwoerd

Els concerts al voltant del piano seran interpretats amb instruments de teclat històrics originals

L’European Fortepiano Association (EFA), juntament amb el Recinte Modernista Sant Pau, i amb la col∙laboració de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), organitzen el I Cicle de Concerts de Primavera amb l’objectiu de mostrar al públic el repertori dels segles XVIII i XIX interpretat amb els instruments de teclat històrics originals, i tenir així l’oportunitat d’endinsar-nos en un món nou i desconegut de colors i sensacions, en un espai singular, autèntic i proper.

El cicle consta de quatre concerts, el primer dels quals ja va tenir lloc el 8 de març passat a càrrec de Pablo Gómez Ábalos, que va presentar un programa amb obres de J. S. Bach, C. Ph. E. Bach i W. A. Mozart, interpretades amb un fortepiano Johann Andreas Stein (Augsburg, 1783), facsímil de William Jurgenson, cedit per l’ESMUC.

Isabel Félix. © Daria Petrillo
Isabel Félix. © Daria Petrillo

El concert següent serà el 12 d’abril, a càrrec d’Arthur Schoonderwoerd, que interpretarà, amb un fortepiano Walter & Sohn (ca. 1800), facsímil de Paul Poletti, obres de Beethoven. Per la seva banda, Isabel Félix oferirà el tercer concert el 10 de maig, amb obres de Haydn i Mozart; la pianista les interpretarà amb un fortepiano Anton Walter & Sohn (ca. 1805), construït per Paul McNulty (Divisov, 2008). Finalment, el darrer concert, el 14 de juny, serà a càrrec de Roger Illa, que amb un fortepiano Johann Fritz (Viena, ca. 1813), facsímil de Paul Poletti (Barcelona 2002), cedit per l’ESMUC, interpretarà obres de Beethoven i Schubert.

Aquest primer Cicle de Concerts de Primavera al Recinte Modernista Sant Pau, a banda d’aquests concerts dedicats al fortepiano, també inclou els concerts del duo de violoncels format per Núria Comorera i Eulàlia Nosàs (22 de març), del Quartet Filharmonia Gaudí (29 de març i 26 d’abril) i del Duo Yunim (19 d’abril).

Els concerts tindran lloc els diumenges a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista Sant Pau. Els concerts de fortepiano tenen un preu general de 18 euros, i reduït de 14,40 euros per a socis de l’EFA, Amics del Recinte Modernista, BCN Cultural, Carnet de Biblioteques, Club TR3SC, socis d’Òmnium i titulars de la targeta RACC Màster; la resta de concerts tenen un preu de 8 euros. Les entrades es poden adquirir a les taquilles i al web del Recinte Modernista.

Més informació a: www.fortepianoassociation.com i a www.santpaubarcelona.org

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter