Subscriu-te

Quatre-cents cantaires per a un ‘Requiem’ de Verdi participatiu Palau de la Música

El proper diumenge, 2 de juny (17 h), el Palau de la Música Catalana acollirà un concert participatiu amb la Messa da Requiem de Giuseppe Verdi, dirigit per Simon Halsey al capdavant de l’Orfeó Català, integrants del Cor Jove i el Cor de Noies de l’Orfeó Català, quatre-cents cantaires individuals i, per primera vegada, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). També intervindran els solistes vocals Iwona Sobotka (soprano), Ruzana Grigorian (mezzosoprano), David Esteban (tenor) i Carlo Colombara (baix).

Simon Halsey, director artístic dels cors de l’Orfeó Català, repeteix novament l’exitosa proposta iniciada el 2017 en la qual convida cantaires d’arreu a assajar i cantar amb els cors de l’Orfeó Català, en una activitat participativa i oberta. Per assolir el repte d’enguany, els participants assajaran un dia més que en les edicions anteriors, i durant dos dies estaran sota les ordres de Halsey per ampliar l’experiència.

Després de l’èxit de les convocatòries anteriors, en què més de quatre-cents cantaires es van sumar a les veus dels cors de l’Orfeó Català en un assaig i concert amb el Requiem de Mozart i els Carmina Burana d’Orff, l’any passat, enguany l’Orfeó torna a obrir les portes de la sala modernista. L’objectiu de la proposta és apropar els cors de l’Orfeó Català i el Palau de la Música Catalana a cantaires d’arreu. Aquest projecte rep el patrocini de l’Obra Social “la Caixa”. Venda d’entrades en aquest enllaç.

També, el dissabte 1 de juny s’interpretarà el Requiem de Verdi però aquesta vegada en un concert organitzat per Interkultur. Novament amb l’OBC i la direcció de Simon Halsey, els cors seran l’Orfeó Català i el Rundfunkchor de Berlin. Venda d’entrades d’aquest concert en aquest enllaç).

Imatge destacada: © Martí E. Berenguer

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter