Subscriu-te

Recuperació de la programació del Liceu

Després d’ajustar els compromisos amb agents artístics, cantants, productors, directors d’escena i d’orquestra, etc. el Liceu podrà recuperar una part de la programació artística que havia estat cancel·lada a causa de l’anunci de l’ERO el mes passat i que finalment es va retirar.

Així, segons una nota emesa fa pocs dies pel Servei de Premsa del Liceu, es recupera l’òpera Pelléas et Mélisande de Claude Debussy, que es programarà –tal com estava previst– els dies 27 i 29 de juny i 1, 3, 5 i 7 de juliol; i El giravolt de maig d’Eduard Toldrà, que es farà en versió de concert al Palau de la Música Catalana (en coproducció amb el cicle Palau 100), el dia 11 de juny amb l’Orquestra Simfònica del Liceu. Aquesta versió de concert del Giravolt substitueix la versió escènica que inicialment s’havia de dur a terme amb direcció escènica d’Oriol Broggi. Aquesta versió escènica de Broggi està previst que es recuperi el 2014.

Com a novetat, es programarà un concert del Cor i l’Orquestra del Liceu interpretant grans cors d’òperes, el dia 22 d’abril.

La Fundació del Gran Teatre del Liceu havia comunicat el passat 14 de febrer al Comitè d’Empresa dels treballadors del Teatre la presentació davant l’autoritat laboral de la sol·licitud de l’ERO de suspensió temporal de contractes. Aquesta suspensió es preveia per al període entre el 20 de març i el 19 d’abril de 2012, amb diferents dies d’afectació per a cada col·lectiu, i per al període entre el 5 de juny i el 8 de juliol de 2012, per a tots els col·lectius.

Aquestes suspensions afectaven un total de 7 espectacles: el programa doble operístic Una tragèdia florentina/El nan (Zemlinsky), El giravolt de maig (Toldrà) i Pelléas et Mélisande (Debussy); les funcions de dansa amb Les Ballets de Monte-Carlo; el concert “L’altre Pelléas”; l’espectacle El Superbarber de Sevilla del Petit Liceu, i el recital de la soprano Nina Stemme.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Beethoven i Mahler seran els protagonistes del concert inaugural d'una nova temporada del @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! @riccardochailly @FilarmoniScala http://www.revistamusical.cat/riccardo-chailly-i-lorquestra-filharmonica-de-la-scala-inauguren-la-temporada-2022-23-del-palau-de-la-musica-catalana/

Palau Digital publica gratuïtament l’estrena mundial de John Williams que @marctimon va dirigir al @palaumusicacat el 21 de juny de 2021: el 'Preludi' del díptic 'Preludi i Scherzo' per a piano i orquestra, a càrrec de la pianista Gloria Cheng i @OSValles. 📸 Lorenzo Duaso

🏅Los ganadores del Premio Nacional de Música 2022🎶 son:
⚪️En Interpretación: el director y flautista, Jaime Martín por "su indiscutible talento musical"
⚪️En Composición: la creadora Alicia Díaz de la Fuente por “el color y la sutileza tímbrica de sus composiciones”.
¡Bravo!👏

Fins al 9 d'octubre, el @Liceu_cat ofereix 'Don Pasquale' de Donizetti. "Musicalment, aquest 'Don Pasquale' va funcionar força bé", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 David Ruano http://www.revistamusical.cat/critica/un-bon-don-pasquale-actualitzat-per-comencar/

Segueix-nos a Twitter