Subscriu-te

Resultats del concurs de la Revista Musical Catalana – Campanya Dudamel

RMC #355 baixa.pdf

Amb motiu dels concerts de la Orquesta Sinfónica Simón Bolívar de Veneçuela i el director Gustavo Dudamel al Palau de la Música Catalana amb la integral de Simfonies de Beethoven, la Revista Musical Catalana, que dedica la seva portada dels mesos de febrer i març de 2017 (núm. 355) al mestre veneçolà, va organitzar un concurs entre tots els assistents al concert que hi van voler participar.

Els participants optaven a guanyar 10 subscripcions gratuïtes durant un any a la Revista Musical Catalana en paper, així com una entrada doble al concert de René Jacobs, l’Akademie für Alte Musik Berlin i el RIAS Kammerchor el proper 10 d’abril del 2017, en què s’interpretarà la Passió segons Sant Mateu de J. S. Bach, al Palau de la Música Catalana.

A continuació publiquem el llistat de premiats.

Guanyadors d’una subscripció gratuïta durant un any a la Revista Musical Catalana en versió paper:

Carme Casablancas Carla

Ildefonso Mateos

Montserrat Fussi Manya

Sílvia Huguet González

Toni Gallardo Favà

Josep Campi

Laura Alfaras

Marta Augé Ferrer

Laia Gallego Franco

Montse Coll Feliu

Guanyador d’una entrada doble pel concert de René Jacobs el 10 d’abril del 2017 al Palau de la Música Catalana:

Francesc Baldo Trapy

L’enhorabona als afortunats! 

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest dijous arrenca al Masnou, població nadiua de Lluís Millet, una nova cita musical que s'allargarà diversos mesos. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-nou-festival-internacional-lluis-millet-reivindica-la-musica-catalana-al-masnou/

S'ajorna un dels concerts previstos inicialment per aquest dissabte 31 de juliol al @FIMCPeralada!

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Segueix-nos a Twitter