Subscriu-te

Stefano Palatchi s’estrena com a cantant de jazz

 

El baix català Stefano Palatchi ofereix el dia 10 de gener a la sala Luz de Gas de Barcelona (21.30 h) un concert en el qual s’estrenarà com a crooner, acompanyat de la cantant de jazz Laura Simó i el Francesc Capella Trio.

Palatchi inicia així la seva incursió en el repertori jazzístic, propiciada arran d’una oferta de col·laboració, ara fa un any, de la Duke Ellington Orchestra de Nova York per fer una gira per l’Estat espanyol. Aquest projecte està en marxa, però l’agenda operística de Palatchi obliga a ajornar la gira per a una propera temporada.

“Estic molt il·lusionat amb aquest concert, perquè és un repertori que sempre m’ha apassionat i em suposa alhora un divertiment i un repte important”, afirma Palatchi. “Per a mi, cantar amb un micròfon és una cosa nova i significa un gran desafiament crear un estil propi.” Aquest nou registre de Palatchi comença al costat de la cantant Laura Simó, acompanyats tots dos del Francesc Capella Trio (Francesc Capella, piano; Guillermo Prats, contrabaix;  David Simó, bateria), amb clàssics del jazz i del swing de Porter, Gershwin i Ellington, entre d’altres, i amb pinzellades de creacions contemporànies signades per Taylor, Joel o Jobim.

Després d’aquest concert, Stefano Palatchi continuarà la seva activitat operística d’aquest primer semestre de l’any 2012, amb compromisos importants que inclouen el retorn al Palau de la Música de València (abril), amb l’òpera Roger de Flor de Ruperto Chapí; les actuacions al Liceu de Barcelona, amb Adriana Lecouvreur de Cilea (maig i juny) i Aida de Verdi (juliol); la seva participació en el Requiem de Mozart amb la Simfònica de la Regió de Múrcia (abril), a l’Auditori Víctor Villegas de Múrcia, a més d’altres actuacions en òpera i concerts lírics.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El @theatrechatelet de París acull divendres i dissabte l'estrena mundial d''Intérieur', un monodrama de @JoanMagrane sobre l'obra teatral de Maurice Maeterlinck, amb el prestigiós actor @m_vuillermoz i @Ensemble_inter, entre d'altres, sota la direcció de Matthias Pintscher.

2

Fernando Caminals, membre fundador de @CamerataXXI, signa l'obituari de Xavier Blanc, desaparegut el passat 9 d'octubre. Llegeix-lo al web! (Foto: @JosepMolina11) http://www.revistamusical.cat/en-la-mort-de-xavier-blanc/

Aquest dijous 21 veurà la llum al @palaumusicacat un nou projecte de l'Associació @JoanManen amb l'objectiu de reivindicar intèrprets catalans del passat. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lassociacio-joan-manen-presenta-el-projecte-interprets-catalans-historics/

"Batega, canta, viu!" és el lema de la nova etapa de @orfeogracienc, que es va presentar aquest cap de setmana. Més informació, al nostre web! (Foto: Antoni Garcia) http://www.revistamusical.cat/lorfeo-gracienc-enceta-una-nova-etapa-artistica-i-de-gestio-amb-el-lema-batega-canta-viu/

Segueix-nos a Twitter