Subscriu-te

Stefano Palatchi s’estrena com a cantant de jazz

 

El baix català Stefano Palatchi ofereix el dia 10 de gener a la sala Luz de Gas de Barcelona (21.30 h) un concert en el qual s’estrenarà com a crooner, acompanyat de la cantant de jazz Laura Simó i el Francesc Capella Trio.

Palatchi inicia així la seva incursió en el repertori jazzístic, propiciada arran d’una oferta de col·laboració, ara fa un any, de la Duke Ellington Orchestra de Nova York per fer una gira per l’Estat espanyol. Aquest projecte està en marxa, però l’agenda operística de Palatchi obliga a ajornar la gira per a una propera temporada.

“Estic molt il·lusionat amb aquest concert, perquè és un repertori que sempre m’ha apassionat i em suposa alhora un divertiment i un repte important”, afirma Palatchi. “Per a mi, cantar amb un micròfon és una cosa nova i significa un gran desafiament crear un estil propi.” Aquest nou registre de Palatchi comença al costat de la cantant Laura Simó, acompanyats tots dos del Francesc Capella Trio (Francesc Capella, piano; Guillermo Prats, contrabaix;  David Simó, bateria), amb clàssics del jazz i del swing de Porter, Gershwin i Ellington, entre d’altres, i amb pinzellades de creacions contemporànies signades per Taylor, Joel o Jobim.

Després d’aquest concert, Stefano Palatchi continuarà la seva activitat operística d’aquest primer semestre de l’any 2012, amb compromisos importants que inclouen el retorn al Palau de la Música de València (abril), amb l’òpera Roger de Flor de Ruperto Chapí; les actuacions al Liceu de Barcelona, amb Adriana Lecouvreur de Cilea (maig i juny) i Aida de Verdi (juliol); la seva participació en el Requiem de Mozart amb la Simfònica de la Regió de Múrcia (abril), a l’Auditori Víctor Villegas de Múrcia, a més d’altres actuacions en òpera i concerts lírics.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter