Subscriu-te

Un ‘Viatge d’hivern’ solidari al Teatre de Sarrià amb Joan Martín-Royo i Pierre Réach

El baríton Joan Martín-Royo
El baríton Joan Martín-Royo

El baríton Joan Martín-Royo i el pianista Pierre Réach oferiran el cicle de lieder de Franz Schubert Viatge d’hivern el diumenge 13 de març, al Teatre de Sarrià (17 h), en la programació musical d’aquest equipament barceloní. La sessió serà solidària, amb els beneficis atorgats a l’ONG Le Refuge Kol, de Cambodja.

El pianista Pierre Réach
El pianista Pierre Réach

El concert serà precedit per les paraules de Didier Laclau-Barrère, president de Le Refuge Kol, que explicarà les activitats d’aquesta ONG, mentre que presentarà el concert el poeta i crític literari Sam Abrams. El cicle de lieder Winterreise (Viatge d’hivern) de Franz Schubert està basat en poemes de Wilhelm Müller.

Le Refuge Kol està situat a 60 km de Phnom Penh, capital de Cambodja. Es tracta d’un centre socioeducatiu en un poble pobre, l’economia del qual recolza essencialment en la cultura de l’arròs i en treballs precaris. El dispensari ocupa nou persones, la qual cosa ofereix un modus vivendi a diverses famílies de l’indret. Aquesta petita estructura és gestionada al més escrupolosament possible, i la implicació dels seus fundadors, especialment de la mezzosoprano Sophie Koch, permet destinar el 100% dels donatius en benefici exclusiu del Refugi. La missió del Refugi és molt diversa i hi destaca una escola que acull al voltant de 150 alumnes d’edats compreses entre els 6 i 18 anys, un centre que acull una quinzena d’infants abandonats, una consulta de dentista al servei de tot el poble i, per extensió, de tota la província, a més d’oferir gestió d’apadrinaments i consultes mèdiques, entre altres activitats.

El preu de les entrades és de 16 euros i es poden adquirir a la secretaria i taquilla del Teatre de Sarrià (carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8; de dilluns a dissabte, de 18 a 20.30 h; telèfon 93 203 97 72) i en aquest enllaç.

Descarregar PDF

El @Liceu_cat ha acomiadat la temporada amb Lucia di Lammermoor de la mà de @nadinesierra i Javier Camarena. "La recta final d'aquesta temporada (...) ha estat un crescendo d’entusiasme", diu @alberttorrens2 en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/excellent-fi-de-temporada-al-liceu/

Aquest dijous arrenca al Masnou, població nadiua de Lluís Millet, una nova cita musical que s'allargarà diversos mesos. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-nou-festival-internacional-lluis-millet-reivindica-la-musica-catalana-al-masnou/

S'ajorna un dels concerts previstos inicialment per aquest dissabte 31 de juliol al @FIMCPeralada!

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

Segueix-nos a Twitter