Subscriu-te

‘Carmen’ de Bizet, en 3D al Palau de la Música Catalana

Inés Olabarria
Inés Olabarria
Sergi Giménez Carreras
Sergi Giménez Carreras

Una versió semiescenificada de l’òpera Carmen de Georges Bizet, amb direcció artística de Sergi Giménez Carreras, es podrà veure al Palau de la Música Catalana el proper dimecres 26 de novembre. Es tracta d’una producció de l’empresa Novaria Artists amb una escenografia elaborada amb projeccions en la tècnica mapping 3D que, entre altres projectes escènics, té la intenció de representar-la de manera continuada al Palau de la Música al llarg de l’any 2015 i, si pot ser, durant els anys successius.

Aquesta producció de Carmen, reduïda a dues hores, compta amb l’Orquestra Terrassa 48, sota la direcció de Xavier Puig, el Cor Novaria (20 cantaires), la Coral Infantil Jungfrau (20 cantaires) i la direcció d’escena de l’argentí Ángel Walter. El papers principals de Carmen seran interpretats per la mezzosoprano Inés Olabarria (Carmen), el tenor Sergi Giménez Carreras (Don José), el baríton Alberto Cazes Spinoglio (Escamillo) i la soprano Miki Mori (Micaela).

Les projeccions en mapping 3D, d’última tecnologia, aportaran una escenografia molt espectacular i de gran vistositat, juntament amb un vestuari fet a mida i amb les coreografies dels quatre números de ball que s’hi escenifiquen, amb cinc ballarins, encapçalats pel coreògraf Keops Guerreo.

Novaria Artists ja va oferir un espectacle en mapping 3D sobre l’orgue del MNAC durant una trobada anual d’inversors del Banco Santander.

La funció de Carmen tindrà lloc el proper dimecres 26 de novembre al Palau de la Música Catalana, a les 20.30 h, amb una durada de dues hores amb entreacte. Les entrades, de 18 a 49 euros, es poden adquirir a les taquilles del Palau de la Música i a través del seu web www.palaumusica.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter