Subscriu-te

Col·loqui “El valor de la crítica en els nostres dies”

RMC 343_feb_mar_15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La «Revista Musical Catalana» presenta el col·loqui “El valor de la crítica en els nostres dies”  que tindrà lloc el dimarts 27 de gener, a les 19 h, a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català.* En aquest acte hi participaran el director del diari «La Vanguardia», Sr. Màrius Carol, la directora artística del Gran Teatre del Liceu, Sra. Christina Scheppelmann, el Sr. Benet Casablancas, compositor, i el crític del diari «Ara», Sr. Xavier Cester. El Sr. Antoni Bassas serà el conductor i presentador del dit col·loqui.

En el marc d’aquesta cita els hi donarem a conèixer la renovació editorial de la «Revista Musical Catalana», que estrenem aquest mes de gener de la mà del grup Sapiens Publicacions.

Amb aquest col·loqui la «Revista Musical Catalana» continua les activitats de celebració  dels 110 anys de la seva creació, el 1904, i 30 anys de la seva recuperació, el 1984, que es van iniciar el passat novembre de 2014 amb la presentació del llibre La música d’abans-d’ahir. Antologia d’articles de la Revista Musical Catalana 1904-1936, i del número inèdit de juliol de 1936 que mai no es va arribar a editar a causa de l’inici de la Guerra Civil Espanyola.

Properes activitats

La propera activitat organitzada per la «Revista Musical Catalana» serà una conferència amb exemples musicals sobre la figura del compositor estonià Arvo Pärt, de la mà de la directora coral Mireia Barrera, que ha dirigit nombroses vegades l’obra d’aquest compositor. La conferència tindrà lloc el dia 4 de març a les 19.30 h. a la Sala d’assaig de l’Orfeó Català**, al Palau de la Música Catalana. Aquesta conferència s’emmarca dins els actes d’homenatge que l’Associació Orfeó Català i la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música ha organitzat en ocasió del 80è aniversari del reconegut compositor. Més endavant, el 7 de maig, a les 19 h, tindrà lloc una conferència-concert sobre la figura d’Amadeu Vives –fundador de l’Orfeó Català i de la «Revista Musical Catalana»– i la seva obra, que oferirà el director i compositor Antoni Ros Marbà i en la que hi participarà la soprano Elena Copons.

*Confirmació d’assistència al col·loqui abans del 26 de gener al telèfon 93 295 72 28 (Teresa Martínez) o a l’adreça electrònica revista@palaumusica.cat

**Entrada lliure. Aforament limitat. Imprescindible confirmar assistència.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter