Subscriu-te

Exposició de dibuixos i il·lustracions musicals de Laura Borràs

© Laura Borràs

El dia 31 de març de 2012 s’inaugura a Cervera, a la sala La Cerverina d’Art (19 h), l’exposició de dibuixos i il·lustracions musicals de la il·lustradora Laura Borràs Dalmau. L’exposició consta d’una trentena d’originals que han format part de diversos projectes relacionats amb el món de la música, com ara els dibuixos per a la producció de % Pere i el llop de Camerata XXI, els originals a tinta per al llibre de David Puertas Notes de concert (Sebla Edicions, 2011), els cartells del Festival Pau Casals del Vendrell o il·lustracions publicades a la «Revista Musical Catalana».

Laura Borràs

Laura Borràs Dalmau va estudiar amb Ignasi Blanch, Cristina Losantos, Rebeca Lucciani i Flavio Morais a l’Escola de la Dona-Francesca Bonnemaison de Barcelona i amb Javier Zabala i Alessandro Sanna a la Universitat de Belles Arts de Macerata (Itàlia). També va fer dibuix artístic amb Joan Nadal a l’Escola d’Art de Vilanova i la Geltrú.

Entre la dotzena d’exposicions en què ha participat, destaquen les del Centre d’Art Contemporani La Sala (Vilanova i la Geltrú, 2007 i 2008), la del Museu de l’Estampació (Premià de Mar, 2009), la de la llibreria Abracadabra (Barcelona, 2009), les dels caus d’art La Premsa i La Riera (Sant Pere de Ribes, 2009 i 2010) i la de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona, 2010).

Ha publicat il·lustracions en més d’una dotzena de llibres i revistes, entre els quals destaquen –a més de les esmentades anteriorment– Sidokus: el sudoku musical (editat a Catalunya per Clivis Publicacions, a Alemanya per Schott Musik Verlag i a Holanda Phanta Rei, els anys 2008 i 2009), Ribes des del cel (SPR, 2009) i Anem a concert! (Fundació Camerata XXI, 2010). També és llicenciada en filologia espanyola per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora en lingüística aplicada per la Universitat Pompeu Fabra, on imparteix classes de traducció.

L’exposició romandrà a La Cerverina d’Art (carrer Major, 105) de l’1 al 29 d’abril (d’11 a 14 h i de 18 a 21 h; dimarts tancat), alguns dies dels quals coincideixen amb el Festival de Pasqua de Cervera (del 4 al 8 d’abril).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter