Subscriu-te

A punt la 16a edició de Ribermúsica

Joan Puigdellívol, Raimon i Peter Bacchus, autors del poema escènic 'El Nou Món'

Del 20 al 23 d’octubre té lloc la 16a edició d’aquest festival de tardor que uneix art i cultura amb compromís social al barri de la Ribera-Born de Barcelona. Diferents escenaris, com els monuments, les botigues i els locals d’aquesta zona emblemàtica de la Ciutat Comtal acolliran música i activitats socioformatives de caire musical. En concret, seran més de 100 espais amb actuacions gratuïtes i diversos estils de música per a tots els públics que, amb el lema “Catalans… i universals”, faran del festival d’aquest any un vehicle per a una reflexió sobre aquells nouvinguts que han decidit establir-se a Catalunya.

El tret de sortida el donarà l’actriu Roser Batalla, que llegirà el pregó titulat “Indignats!” el dijous 20 d’octubre a les 20.30 hores, a les escales de Santa Maria del Mar. Posteriorment tindrà lloc dins de la basílica l’acte central de Ribermúsica’11, la interpretació del poema escènic El Nou Món, amb cançons de Raimon com a substrat musical, guió de Joan Puigdellívol i direcció musical de Peter Bacchus. El poema el llegirà Mercè Managuerra i anirà acompanyat d’un muntatge audiovisual de Guillamino i Miki Arregui.

A partir d’aquest acte inaugural se succeiran, fins al diumenge 23 d’octubre, una llarga llista d’actuacions, com les del grup Izuran, el cantautor Cesk Freixas, Roleguita i Boquerón, La Raval’s Band, Cargolé, Son de la Rambla, i la cercavila amb Brincadeira.

Més informació: www.ribermusica.org

Descarregar PDF

1 comentari

  • Genial el pregó d’ahir!!!
    Escrit per Joan Puigdellívol, llegit i interpretat per Roser Batalla, va ser un bon tret de sortida d’aquest festival de tardor al barri de la Ribera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

📢La #SardanadIgorStravinsky ja té finalistes!
🔝Avui s'ha reunit el jurat del concurs hi ha valorat les 31 sardanes presentades.
Voleu conèixer els noms dels finalistes i saber quan s'estrenaran les sardanes?
Tota la informació ▶️https://www.ficta.cat/ca/blog/la-sardana-digor-stravinsky-ja-te-finalistes-n120

Aquest divendres 9 (20 h) l'exposició “Despertant Instruments Adormits”, que recrea els instruments musicals que figuren a la Portalada del Monestir de Ripoll, es clou amb un concert del comissari Antoni Madueño i el conjunt @lincantari a @SantaMariadelPi.

Aquest dissabte 10 (18 h), es presenta a Igualada una nova formació coral. Lux Ensemble debutarà amb el programa 'Victimae Paschalis. La paraula i la música dels misteris pasquals, de la tenebra a la llum', amb participació del rapsode @ArquiEnric i amb direcció de @CarlesPrat4.

Demà comencen tres setmanes de dansa a la comarca de la Garrotxa, de la mà del @SismografOlot. Més informació, al nostre web! (Foto: Rafa Marco) http://www.revistamusical.cat/arrenca-una-nova-edicio-del-sismograf-amb-una-trentena-despectacles-i-activitats/

Segueix-nos a Twitter