Subscriu-te

Miquel Pujadó enregistrarà en directe un CD dedicat a Joan Maragall

Miquel Pujadó (foto d'arxiu)

El cantautor Miquel Pujadó enregistrarà el dimecres 19 d’octubre a la Nova Jazz Cava de Terrassa (20 h) un CD monogràfic dedicat a Joan Maragall titulat Maragall, paraula viva, amb la participació de convidats molt especials i que serà publicat a final d’any.

Pujadó ha enllestit la musicació de catorze poemes (“L’oda infinita”, “Excelsior”, “Joan Garí”, “Les muntanyes”, “Cant del retorn”, “La ginesta”, etc.), extrets de tots els llibres de Joan Maragall. El CD serà enregistrat en públic amb l’acompanyament del contrabaixista Joan Humet i l’acordionista Manel López, dins el cicle La Deu de les Veus. L’espectacle es complementarà amb alguns poemes sense música (“La vaca cega”, “Oda a Espanya”, “Cant espiritual”, “La fageda d’en Jordà”, etc.); els textos no cantats seran dits per diversos convidats, procedents d’àmbits ben diferents, com Pasqual Maragall, Lídia Pujol, Miquel Desclot, Núria Feliu, Sílvia Cóppulo, Màrius Serra, Pere Tàpias, Jordi Montaner Maragall (besnét del poeta), Miquel Àngel Pascual, Mari Pau Huguet, Olga Suàrez i Carles Canut. Resta pendent de confirmació la col·laboració de Joan Margarit. També hi haurà tres col·laboracions virtuals: de Miquel Calçada, Luis Eduardo Aute i Joan Manuel Serrat.

Aquest enregistrament és una iniciativa promoguda per la Fundació Torre del Palau de Terrassa i de Vida i Pau –amb la finalitat de recaptar fons i fer difusió dels programes solidaris a zones rurals de Guatemala– i té el suport de Terrassa Solidària, Institució de les Lletres Catalanes, Justícia i Pau, Amics de les Arts i Joventuts Musicals, i Associació de Poetes Terrassencs. El preu de l’entrada serà de 3 euros.

Més informació: www.miquelpujado.cat

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter