Subscriu-te

Àgata Medalla i Teresa Malagarriga, Premis d’Educació Musical de l’AEMCAT

© www.facebook.com/aemcatassociacio
© www.facebook.com/aemcatassociacio

Les pedagogues Àgata Medalla i Teresa Malagarriga han estat guardonades amb els Premis d’Educació Musical de l’Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya (AEMCAT), atorgats a principi d’any. Ha estat la segona edició d’aquests guardons de caràcter honorífic que van néixer l’any 2012 coincidint amb el desè aniversari de l’entitat i que inclouen dues modalitats: d’una banda, experiències, projectes i activitats, i, d’altra banda, trajectòria professional.

Àgata Medalla. © www.facebook.com/aemcatassociacio
Àgata Medalla. © www.facebook.com/aemcatassociacio

Els Premis AEMCAT volen reconèixer, tant les trajectòries professionals del professorat d’educació musical en centres de primària i secundària de Catalunya, com també els aspectes més destacats i transcendents del treball que duen a terme als centres educatius del país. És per això que els guardons tenen dues modalitats. El guardó consta d’una serigrafia creada expressament per a l’ocasió per l’artista català Enric Mas Barceló.

Teresa Malagarriga. © www.facebook.com/aemcatassociacio
Teresa Malagarriga. © www.facebook.com/aemcatassociacio

Les guanyadores d’enguany han estat Àgata Medalla, en la modalitat d’experiències, projectes i activitats, i Teresa Malagarriga en la modalitat de trajectòria professional. Àgata Medalla, de l’Escola Mestres Montaña de Granollers, ha obtingut el guardó pel seu blog escolar Sonabloc i pel seu treball amb les TIC a l’aula de música. I Teresa Malagarriga ha obtingut el premi per tota una vida dedicada a la didàctica musical, cosa que l’ha convertit en un referent per a la comunitat educativa, no només en l’àrea de música.

L’Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya, AEMCAT, va néixer l’any 2002 amb l’objectiu de ser un punt d’unió, de comunicació i d’intercanvi entre totes i tots els que treballen en el món de l’ensenyament musical a les escoles i els instituts de Catalunya. Actualment aplega més de 500 socis i és una de les entitats de mestres amb més associats del país. A més dels Premis AEMCAT, l’associació organitza cada any altres propostes, com l’escola d’estiu d’educació musical, que el 2015 arribarà la desena edició.

La cerimònia de lliurament dels Premis d’Educació AEMCAT va tenir lloc el 2 de gener passat a la sala 4 de l’Auditori de Barcelona.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El tenor Josep Carreras actuarà aquest dijous, 29 de setembre (20 h), a la gala benèfica anual que organitza l' @AuditCarreras de Vila-seca, que porta el seu nom, i que enguany celebra el 20è aniversari.

2

Els propers dies s'estrena a Vic (30 de setembre) i Manresa (8 d'octubre) la primera òpera de Jaume Ayats. Ell mateix ens la presenta en l'entrevista que li fa Ferran Riera. Llegeix-la al web! @latlantidavic @FMediterrania http://www.revistamusical.cat/entrevistes/la-balada-den-sole-sugranyes-es-una-opera-de-cancons/

Del 14 al 18 de setembre, va tenir lloc a @auditoribcn la segona Biennal de Quartets de Barcelona. "Una aposta arriscada i superbament resolta, almenys en la vessant artística", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/una-biennal-a-laltura-de-les-expectatives/

Els dies 7, 8, 9 i 16 d'octubre tindrà lloc una nova edició de @MusiquemLleida, la primera amb Albert Cabero com a director de la @CoralShalomCat. Més informació, al nostre web! 📸 Oscar Cabrerizo (Defoto) http://www.revistamusical.cat/onze-concerts-en-vuit-espais-constituiran-la-dissetena-edicio-del-festival-musiquem-lleida/

Segueix-nos a Twitter