Subscriu-te

L’Orquestra Unesco Barcelona fa temporada de concerts a l’església del Pi

L’Orquestra Unesco de Barcelona es va presentar públicament el 15 d’octubre de 2013 al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona
L’Orquestra Unesco de Barcelona es va presentar públicament el 15 d’octubre de 2013 al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona

L’Orquestra Unesco Barcelona, creada i dirigida per Gonçal Comellas des del 2013, farà temporada de concerts a la basílica de Santa Maria del Pi, a Barcelona. La temporada consta de sis concerts dedicats a obres de Händel i J. S. Bach, tot permetent una anàlisi comparativa entre aquests dos grans genis de la música. El primer té lloc el proper diumenge, 18 de gener, a les 18 h, i la resta s’oferiran els dies 14 de febrer, 22 de març, 18 d’abril, 17 de maig i 13 de juny (s’hi alternen dissabtes i diumenges).

Al llarg d’aquests sis concerts s’interpretarà la integral dels Concerts de Brandenburg de Bach, i dos concerts per a piano, dos concerts per a violí, un concert per a oboè i violí, i un concert per a dos violins; i de Händel s’oferirà la integral dels Concerti Grossi, op. 6. El programa d’aquest diumenge, 18 de gener, inclou els Concerts núm. 1 i núm. 2 de Händel i els Concerts de Brandenburg núm. 1 i núm. 3 de Bach. Malgrat l’absoluta coincidència dels dos compositors alemanys, sorprèn el fet –d’altra altra banda tan conegut i comentat– de no haver-se conegut mai personalment tot i intentar-ho ambdós en diverses ocasions.

Creada i dirigida pel mestre Gonçal Comellas, la formació va començar com a orquestra de corda: cinc violins primers, quatre violins segons, tres violes, tres violoncels i un contrabaix. Aquest projecte pretén ajudar els joves músics amb talent, apropar la música clàssica a llocs on normalment no arriba i, per tant, elevar el nostre nivell de sensibilitat i convivència; el projecte rep l’ajut dels Amics de la Unesco de Barcelona. La presentació oficial de l’Orquestra Unesco Barcelona tingué lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona el 15 d’octubre de 2013.

El preu del concert és de 18 euros, amb abonaments i descomptes per a grups; les entrades es poden adquirir a la mateixa basílica o a través del portal www.ticketea.com.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter