Subscriu-te

BCN Clàssics presenta un cicle de petit format amb músics i repertori català i espanyol

La propera temporada 2021-22 de BCN Clàssics inclourà el nou cicle BCN Clàssics Km 0, amb concerts de petit format que recuperaran obres d’autors catalans i espanyols, del Renaixement fins a l’època contemporània, interpretades per músics del país i amb aforaments reduïts, tot buscant la màxima proximitat amb el públic.

Els dos primers concerts del cicle tindran lloc el proper mes d’octubre al Petit Palau, al Palau de la Música Catalana. El primer, el 10 d’octubre, serà a càrrec de la clavecinista aragonesa Silvia Márquez Chulilla amb obres d’Antonio de Cabezón, Antoni Soler, Josep Gallés i Roberto Sierra, al costat de Bach, Scarlatti, Couperin o Ligeti. El segon concert, el 15 d’octubre, serà amb el duet format pel valencià Joan Enric Lluna al clarinet i el pianista català Albert Guinovart, que interpretaran obres pròpies i d’altres autors, com Enric Granados, Robert Gerhard, Antonio Romero, Tomás Bretón i Miquel Ortega.

Amb aquest nou cicle, BCN Clàssics, impulsat per Tritó Edicions, continua apostant per la recuperació i difusió del patrimoni musical català i espanyol, un tret distintiu que, des de la primera temporada, l’ha dut a programar obres de compositors de diferents èpoques rarament programats en altres temporades de música a la ciutat de Barcelona. Els concerts del cicle BCN Clàssics Km 0 tindran un preu únic de 25 euros i seran gratuïts per als abonats a la temporada 2021-22 de BCN Clàssics.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter