Subscriu-te

Classes magistrals de Núria Rial, Jean-Guihen Queyras i Chick Corea al Conservatori del Liceu

Classe_magistral_Liceu_Chick_Corea

Durant aquest mes de maig el Conservatori Superior de Música del Liceu ha organitzat, entre altres activitats, un cicle de classes magistrals extraordinàries, patrocinades per la Fundació de Música Ferrer-Salat, amb primeres figures de la música; cicle que es va iniciar el 13 de maig passat amb el pianista Aleksei Volodin, i que continuarà amb Núria Rial, Jean-Guihen Queyras i Chick Corea.

Núria Rial
Núria Rial

Així, demà dijous, 22 de maig, serà el torn de la soprano catalana Núria Rial (a les 11 h) i del violoncel·lista francès Jean-Guihen Queyras (a les 16.30 h). Queyras ofereix un recital en solitari a L’Auditori el dimecres dia 21 i és també el solista de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) el cap de setmana del 23 al 25 de maig.

Núria Rial tindrà com a alumnes actius Maria Àngels López, que cantarà “Let the bright Seraphim” (de l’oratori Samson de Georg Friedrich Händel); Airam Hernández, que ha triat “A te fra tanti affanni” (de la cantata Davide Penitente de Wolfgang Amadeus Mozart); Mónica Muñoz, amb la jácara anònima No hay que decir al primor, i Jehee Joung, que interpretarà un dels grans lieds de Franz Schubert, An den Mond.

En el cas de Jean-Guihen Queyras, els estudiants seleccionats com a alumnes actius són Andrea Amador, que tocarà el primer moviment de la Sonata per a violoncel sol de Zoltán Kodály; Carla Conangla, amb tres moviments de la Suite núm. 2 de Bach, i Inés de Juan, amb una altra peça de Bach, el “Preludi” de la Suite núm. 5.

El cicle de classes magistrals extraordinàries patrocinades per la Fundació Ferrer-Salat acabaran el divendres 30 de maig (15.30 h) amb la presència del pianista Chick Corea, que aquell mateix dia ofereix un recital en solitari al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

D’altra banda, pel que fa als concerts a l’auditori del Conservatori, properament tindran lloc el del Trio Kandinsky –avui dimecres, 21 de maig–,el de Carme Canela i Laura Simó amb la Liceu Big Band –dijous, 22 de maig– i el del Quartet Qvixote –el 29 de maig.

Per a més informació: www.conservatoriliceu.es.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Del 14 de maig al 13 de juny, una quinzena de municipis de la Catalunya central acolliran els espectacles d'una nova edició del festival @espurnesbarroqs. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/passio-barroca-lema-del-quart-espurnes-barroques-2021/

La @Mahler_Chamber ha actuat al @palaumusicacat amb Daniele Gatti, "un director extremadament professional que no falla mai; pot agradar més o menys, però amb ell no hi ha mai ensurts", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/el-retorn-a-la-vida-de-la-mahler-chamber-orchestra/

La pianista @LaFarreRozada ha publicat el seu segon disc, 'Nimbus', un treball "curosament interpretat, en què els detalls i els colors matisats emergeixen amb pianisme delicadíssim", en paraules de Lluís Trullén. Llegeix la crítica al web! @Seedmusic_eu http://www.revistamusical.cat/critica/la-metamorfosi-de-laigua/

La degana dels organistes del nostre país, Montserrat Torrent, celebrarà aquest dissabte 95 anys amb un concert a l'oratori de Sant Felip Neri, on s'està construint l'orgue que portarà el seu nom. Més informació, al nostre web! @FundMTorrent http://www.revistamusical.cat/la-fundacio-montserrat-torrent-celebra-el-95e-aniversari-de-lorganista/

Segueix-nos a Twitter