Subscriu-te

29è Cicle de Música del Segle XX-XXI, fins a l’11 de juny de 2014

Cicle_Fumuco_2014

La Fundació Música Contemporània va iniciar ahir dilluns, 19 de maig, el 29è Cicle de Música del Segle XX-XXI amb l’actuació del flautista Eduard Sànchez, que va oferir obres d’Ibert, Boliart, Debussy, Piazzolla, Lorenzo, Varèse i Sardà. El cicle, amb un total de cinc concerts –del 19 de maig a l’11 de juny–, té lloc a l’Auditori Cullell i Fabra del Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona (carrer de Sant Pere Més Alt, 25). El segon concert serà demà dimecres, 21 de maig, amb el duo format pel clarinetista Eduard Terol i la pianista Silvia Gómez-Maestro, que interpretaran obres de Molina, Orts, del Valle, Adiego, Sansa i Llanas.

El cicle continuarà el proper dimecres 28 de maig amb Sebastián Vidal, guitarra elèctrica i electroacústica, que interpretarà obres de Castellanos, Vidal, Verin, Isern, Eisner i Reich; aquest concert és possible gràcies a la col·laboració de Phonos Fundació Privada. Ja al mes de juny, el dilluns dia 2 serà el torn del violinista Alberto Reguera i la pianista Anna Carro, que oferiran obres de Poulnec, Messiaen, Britten, Massià i Vilaprinyó. El cicle acabarà el dimecres 11 de juny amb el Quartet de Saxos 208, format per Robert Seara, Marçal Montllor, Julen Gutiérrez i Guillem Gómez, que interpretarà obres de Gotkowsky, Weill, Sardà, Piazzolla i Cordell.

Tots els concerts tenen lloc a les 20 h i l’entrada és gratuïta.

La Fundació Música Contemporània

La Fundació Música Contemporània va néixer l’abril de 1993 amb l’objectiu de divulgar i promoure la creació musical dels compositors actuals. Des de l’inici s’ha proposat estimular l’activitat de la música contemporània en tots els seus àmbits: producció, encàrrecs, edició, patrocini, informació i intercanvi amb altres realitats culturals. Moltes de les iniciatives programades estan en funcionament: concursos de piano, cursos i cicles de música del segle XX, encàrrec d’òperes, col·laboració en jornades i cicles de música contemporània, reedició de cedés de música contemporània, a més de col·laboracions amb totes les entitats que organitzen concursos i premis de música contemporània.

Així, els seus objectius donen cabuda a tots els àmbits possibles, amb la intenció de: facilitar l’intercanvi d’informació sobre qüestions relacionades amb la creació musical, estètica, tècnica o bibliogràfica, entre organitzacions anàlogues estrangeres i espanyoles; publicar informació referent a les activitats musicals contemporànies; organitzar conferències o seminaris sobre els problemes o les qüestions de la música del nostre segle, tot cooperant amb les entitats; estimular o patrocinar l’activitat dels intèrprets; editar partitures musicals, discos o cintes; patrocinar concerts públics o privats; col·laborar amb tota mena d’organitzacions de caràcter afí, tant espanyoles com estrangeres en tot el que faci referència a la música contemporània.

La Junta Directiva del Patronat de la Fundació està composta per Manuel Bertrand Verges (president), Isabel de Aramburu Busto (vicepresidenta) i Albert Sardà Pérez-Bufill (tresorer i secretari). Per a més informació: www.fumuco.com.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter