Subscriu-te

Comença la 18a edició del cicle Tardes al Palau

El dilluns 20 de febrer (Palau de la Música Catalana, 19 h) s’inicia la 18a temporada del cicle Tardes al Palau amb l’actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i Pep Gimeno “Botifarra”, per presentar el disc La Barraca. El concert és una oportunitat única per escoltar els exponents més representatius de la música d’arrel de les Terres de l’Ebre, la Costera i la Vall d’Albaida. La seva reunió, la primavera de 2011 a la Barraca de Salvador al Delta de l’Ebre, ha estat considerada com una aliança estel·lar dins de l’escena del folk en català.

La Barraca descobreix un viatge itinerant entre dos territoris que comparteixen la seva música, la seva cultura popular, la ironia i la manera d’entendre la vida. Jotes, fandangos, boleros, havaneres, marineries i cants de treball transmeten calidesa, alegria de viure i estima per la terra, en un autèntic corredor musical mediterrani traçat per uns i altres artistes.

Tardes al Palau és un cicle de sis concerts que demostra que el terme “popular” aplicat a la música no està renyit amb la qualitat. L’àmplia varietat de gèneres que ofereix aquest cicle –folk, gospel, espirituals, musical americà, música per a cobla i música simfònica– s’adreça a un ventall divers de públics i sensibilitats musicals.

Així, el cicle continuarà el dia 12 de març amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (amb un programa que conté obres de Williams, Gershwin i Bernstein); el 26 de març amb el grup Gospel Soul; el 14 d’abril amb les cobles Sant Jordi, Mediterrània i Principal del Llobregat, dirigides per Antoni Ros Marbà i amb una selecció de sardanes compostes per Eduard Toldrà; el 4 de juny amb la Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Salvador Brotons, i obres de Wagner, Oltra, Franck i Morera, i el 18 de juny amb l’OBC, dirigida per Salvador Mas i la soprano Marta Mathéu com a solista, que oferiran obres d’Eduard Toldrà.

Més informació a www.palaumusica.cat

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mor als 74 anys la soprano eslovaca Edita Gruberova. Va ser una de les veus més estimades al @Liceu_cat i va anunciar l’any passat la retirada definitiva dels escenaris.

Fundació @operacatalunya enceta temporada aquest dimecres 20 amb un dels títols més populars de Rossini. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/comenca-la-temporada-2021-22-dopera-a-catalunya-amb-il-barbiere-di-siviglia/

Una nova cita portarà centenars de joves cantants a Barcelona la setmana que ve. Més informació, al nostre web! @Liceu_cat http://www.revistamusical.cat/el-concurs-de-cant-montserrat-caballe-aterra-per-primera-vegada-al-liceu/

Moltes gràcies pel record, @almanacat!

Segueix-nos a Twitter