Subscriu-te

Concerts del Quartet Gerhard a diverses localitats catalanes

El Petit Auditori de l’Escola de Música de Súria i l’Escola Municipal de Música de Sant Boi de Llobregat acullen el dimarts 21 i el dimecres 22 de febrer (19 h i 19.30 h, respectivament) dos concerts a càrrec del Quartet Gerhard, que interpretarà obres de Haydn, Montsalvatge i Ravel. El Quaret Gerhard està integrat per Lluís Castán (violí), Judit Bardolet (violí), Miquel Jordà (viola) i Jesús Miralles (violoncel).

Aquests actuacions formen part d’una gira de vuit concerts que s’inclouen en les activitats del programa de la Xarxa de Músiques a Catalunya, que impulsa la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Així, el Quartet Gerhard completarà la gira –que va iniciar la setmana passada a Sant Cugat del Vallès i a Blanes– els propers dies 23 (Torroella de Montgrí, Cine Petit, 19.30 h), 24 (Tarragona, Teatre Metropol, 20 h), 25 (Moià, Auditori Sant Josep, 21 h) i 26 de febrer (Serinyà, església de Sant Andreu, 19 h).

El Quartet Gerhard neix l’any 2010. Actualment, els seus membres estan realitzant un màster de música de cambra a la Hochschule für Musik Basel (Suïssa), amb Rainer Schmidt (Hagen Quartett). Ha obtingut el primer premi INJUVE de música clàssica 2010, el primer premi del XII Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs, el primer premi del XXII Concurs Internacional Paper de Música de Capellades i el segon premi de la 76a convocatòria del Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d’Espanya. Han rebut classes del Quartet Casals, de Heime Müller, del Quatuor Ysaÿe i de Gerhard Schulz. Des de l’abril de 2011 participen en el programa ProQuartet (França). També han estat seleccionats pel programa Clásicos en Ruta de l’AIE per oferir concerts arreu de l’Estat espanyol.

Recentment han rebut el premi The Most Convincing Newcomer Ensemble 2011, de Joventuts Musicals d’Alemanya dins de l’International Music Campus de Weikersheim. Han actuat al Festival de Segòvia, al Círculo de Bellas Artes de Madrid i al prestigiós festival MozartFest de Würzburg (Alemanya) corresponent al cicle Rising Stars. Properament actuaran a l’Auditori de Barcelona al cicle Cambra i Recitals. Les seves interpretacions han estat retransmeses per l’SWR (la ràdio pública alemanya) i RNE (Radio Nacional de España).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter