Subscriu-te

Concert de Tardor de Paper de Música amb el Duo Antibes

El dissabte 29 d’octubre (21 h) té lloc el Concert de Tardor del cicle musical organitzat per Paper de Música de Capellades, a càrrec del Duo Antibes, format per Angelo Montanaro, clarinet, i Irene Alfageme, piano. El duo oferirà obres de Reger, Brahms, Debussy, Lovreglio, Piazzolla, Guastavino i D’Rivera. El Duo Antibes va ser finalista del 21è Concurs Internacional Paper de Música de Capellades.

El clarinetista Angelo Montanaro va perfeccionar els seus estudis a l’Accademia Nazionale di Santa Cecilia i a l’Accademia Filarmonica de Bolonya, i a l’Haute École de Musique de Ginebra. Ha estat clarinet solista de l’Orquestra Simfònica de Roma i actualment col·labora amb diverses orquestres europees, també com a solista, i en diversos festivals. Ha enregistrat la Première Rhapsodie de Debussy (Sarx Records) i ha estat premiat en diversos concursos, entre els quals els primers premis dels concursos Città di Chieri 2007, Marco Fiorindo, CNME Riddes 2009, Rino Viani 2010 i Giussepe Tassis 2010.

Per la seva banda, la pianista Irene Alfageme es graduà al Conservatori Superior de Música de Salamanca en els especialitats de solista i acompanyament vocal, i realitzà estudis de postgrau a la Royal Academy of Music de Londres i a l’Haute École de Musique de Ginebra. Entre els seus guardons destaquen el Janet Duff Greet Prize for Piano Recital de Londres, i els primers premis de l’XI Concurso Internacional para Jóvenes Pianistas Ciudad de San Sebastián, del Certamen Internacional Pedro Boti 2008, i Jóvenes Artistas Emergentes de la Junta de Castilla y León 2008 i 2010.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

El Mandelring Quartet oferirà aquest diumenge l'estrena mundial del quartet de corda 'Post lucem' de @ferrancruixent a @FIMMarvao (Portugal). L'obra consta de dos moviments contrastats amb al·lusions al 'Quartet op. 133' de Beethoven (Foto: May Zircus)

Serena Sáenz interpreta el rol titular de ‘Lucia di Lammermoor’ en la funció d’aquesta nit al Liceu, en el que suposa un doble debut de la barcelonina: al Gran Teatre i en el rol de Lucia. La soprano @nadinecsierra no podrà cantar a causa d’una indisposició mèdica.

#LuciaLiceu

Segueix-nos a Twitter