Subscriu-te

Concert del Cor Sîgnum i la Coral London Welsh a Barcelona

El London Welsh Chorale (LWC)
El London Welsh Chorale (LWC)

El proper dissabte, 2 de novembre, tindrà lloc un concert del Cor Sîgnum –de l’Agrupació Cor Madrigal– i el London Welsh Chorale (LWC), els quals interpretaran conjuntament el Requiem de Fauré. Serà al santuari de Sant Antoni de Pàdua de Barcelona (carrer de Santaló, 80), a les 20.30 h. El concert començarà amb una mostra de cançó catalana (obres de Joan Altisent, Lluís Millet i Amadeu Vives) interpretada pel Cor Sîgnum, dirigit per Jordi Marín, i seguirà l’actuació de l’LWC, dirigit per Edward-Rhys Harry, que interpretarà cançó gal·lesa i anglesa (obres de Robat Arwyn, Morten Lauridsen i Edward-Rhys Harry).

A la segona part ambdues formacions corals interpretaran conjuntament el Requiem, op. 48 de Gabriel Fauré, sota la direcció d’Edward-Rhys Harry, amb els solistes vocals Nerys Jefforf (soprano) i Àlex Sòria (baríton), i amb Annabel Thwaite al piano. El concert es clourà amb la interpretació, també conjunta, d’El cant dels ocells, versió harmonitzada per Francesc Vila.

El Cor Sîgnum, de l’Agrupació Cor Madrigal
El Cor Sîgnum, de l’Agrupació Cor Madrigal

El Cor Sîgnum és un dels cors de l’Agrupació Cor Madrigal de Barcelona, canta a quatre veus mixtes, i el seu repertori inclou peces clàssiques i contemporànies. Al llarg de més de 30 anys d’existència ha ofert prop de 300 concerts, principalment a Catalunya, però també a Menorca, Suïssa, França i Àustria. Gran part d’aquests concerts han estat compartits amb corals dels llocs visitats, que després tornen la visita, tot venint a Barcelona per fer concerts conjunts en espais emblemàtics de Catalunya. Actualment Jordi Marín n’és el director.

Per la seva banda, el London Welsh Chorale (LWC) és un cor mixt que va ser fundat el 1983 per Kenneth Bowen, un reconegut tenor que a més va ser-ne el director fins a final del 2008. Des del seu origen, l’LWC ha interpretat les obres més representatives del món coral de totes les èpoques, des del Renaixement fins a obres contemporànies. El compromís ferm amb la música gal·lesa –tradicional, litúrgica i contemporània– és la línia de treball genuïna del grup. L’enregistrament d’una obra perduda de Joseph Parry mostra l’esforç per mantenir viva l’herència musical d’aquesta nació. Ha ofert centenars de concerts, especialment a Londres i Gal·les, i també arreu del món. Actualment Edward-Rhys Harry n’és el director.

El concert és d’entrada lliure.

Descarregar PDF

Fernando Caminals, membre fundador de @CamerataXXI, signa l'obituari de Xavier Blanc, desaparegut el passat 9 d'octubre. Llegeix-lo al web! (Foto: @JosepMolina11) http://www.revistamusical.cat/en-la-mort-de-xavier-blanc/

Aquest dijous 21 veurà la llum al @palaumusicacat un nou projecte de l'Associació @JoanManen amb l'objectiu de reivindicar intèrprets catalans del passat. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lassociacio-joan-manen-presenta-el-projecte-interprets-catalans-historics/

"Batega, canta, viu!" és el lema de la nova etapa de @orfeogracienc, que es va presentar aquest cap de setmana. Més informació, al nostre web! (Foto: Antoni Garcia) http://www.revistamusical.cat/lorfeo-gracienc-enceta-una-nova-etapa-artistica-i-de-gestio-amb-el-lema-batega-canta-viu/

Mor als 74 anys la soprano eslovaca Edita Gruberova. Va ser una de les veus més estimades al @Liceu_cat i va anunciar l’any passat la retirada definitiva dels escenaris.

Segueix-nos a Twitter