Subscriu-te

Convocat el 4t Concurs de Videoclàssics del Festival de Pasqua de Cervera

cartell_Festival_Cerevra_2014

El Festival de Pasqua de Cervera, amb la col·laboració de TV3, convoca la 4a edició del Concurs de Videoclàssics, un certamen que té com a objectiu posar en contacte noves propostes del món audiovisual amb el panorama de la música clàssica  actual i alhora estimular una presentació actual, creativa i atractiva dels nostres intèrprets i compositors. Els treballs han de ser originals en el format narratiu o creatiu i s’hi admetrà qualsevol tècnica videogràfica que tingui la qualitat suficient per a l’emissió per televisió.

Les obres participants no podran durar més de 5 minuts, crèdits inclosos; es pot presentar més d’un curtmetratge per autor, en qualsevol format de filmació. Els curtmetratges s’han d’enviar en format DVD –tot i que es requeriran els formats adients en cas de retransmissió per televisió–, juntament amb una còpia de la fitxa d’inscripció adjunta i una fotocòpia del DNI de l’autor per correu certificat a: Festival de Pasqua de Cervera-Concurs de Videoclàssics, carrer Major, 36, 3r, codi postal 25200 Cervera. També cal enviar un correu electrònic a info@festivaldepasqua.cat adjuntant una imatge amb la màxima qualitat de promoció del curtmetratge. El termini per a la presentació dels curtmetratges és el dia 31 de març de 2014. Tots els “videoclàssics” participants es projectaran en el Festival el dia 17 d’abril de 2014, a les 18 h, a la Sala Francesc Buireu de Cervera.

L’organització comptarà amb un jurat format per Josep Mira (director del programa CatMúsica), Jordi Lara (director del programa La  Sonora), Antoni Janés (realitzador de TVC), Xavier Puig (director del Festival de Pasqua de Cervera) i Mònica Pagès (responsable de comunicació del Festival), per reconèixer la vàlua d’un dels “videoclàssics” que s’hagin presentat, d’acord amb els criteris de qualitat tècnica i adaptació del tema obligatori.

Per a més informació, detall de les bases, cessió de drets i consideracions legals que cal tenir en compte, es pot consultar el lloc web del Festival: www.festivaldepasqua.cat o bé el de la Paeria de Cervera: http://www.cerverapaeria.cat/fitxers/4t-videoclassics-bases-del-concurs-2014.pdf.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Celebra Sant Jordi amb nosaltres gràcies a @revistesAPPEC!

Aquest Sant Jordi aconsegueix 1 mes de prova per llegir revistes en català! 🙌
📲 Activa la subscripció de prova i podràs llegir tantes revistes com vulguis: @enderrock @cuinacat @descobrircat @eltemps_cat @revistavalors @l_avenc @serra_dor i moltes més! ⤵⤵⤵

Ja tenim guanyador del Premi Internacional #JoanGuinjoan per a Joves Compositors/es, atorgat per l’#ESMUC amb la col·laboració de la @FBSabadell . Es tracta del compositor canari José Luis Perdigón, per la seva obra 'Libration'.

ℹ️👉http://www.esmuc.cat/Viu-l-Esmuc/Actualitat/Noticies/El-compositor-Jose-Luis-Perdigon-guanya-el-19e-Premi-Joan-Guinjoan-amb-l-obra-Libration

Coincidint amb l’exposició "Joan Manén, el cavaller ben trobat", la Biblioteca de Catalunya acollirà, el dimarts 27 d'abril, la presentació del disc i del nou web del compositor i violinista Joan Manén.
🗓️27/04
⏱️19:30h
📍Sala de Llevant
ℹ️https://ja.cat/C7tC1

Segueix-nos a Twitter