Subscriu-te

Convocatòria d’audicions per al Cor Mundial Jove a través de la FCEC

cor jove mundial general

S’ha obert una nova convocatòria d’audicions per participar al Cor Mundial Jove (World Youth Choir, WYC), per a la sessió de l’estiu del 2014 a Croàcia. Durant unes tres setmanes del mes de juliol vinent es farà una gira de concerts per Croàcia i altres països de la zona (els detalls de les dates i la gira es concretaran a final d’aquest 2013). Es prepararà un programa en dues parts, l’una dedicada a la música coral clàssica, amb un director d’una altra regió d’Europa o del món, i una part “ethno” inspirada en música dels països del sud-est d’Europa, amb un director de Croàcia. Se seleccionaran 80 cantaires (entre els participants a la sessió de Xipre el 2012 i nous cantaires).

Per poder participar-hi, cal reunir les condicions següents: tenir molt bon nivell i experiència com a cantaire o solista, tenir entre 17 i 26 anys el juliol de 2014 (obligatori), disposar d’una educació musical bàsica o professional, i un nivell d’anglès mitjà, per seguir les sessions de treball, que seran en aquesta llengua.

Els participants s’hauran de pagar el viatge d’anada i tornada a Croàcia, una assegurança de viatge i dur preparat el repertori. Durant la sessió del Cor Mundial Jove, totes les despeses són a càrrec dels organitzadors.

Per participar en la selecció cal fer una audició oficial, organitzada per la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) el dissabte 14 de desembre al Palau de la Música Catalana.

Caldrà interpretar-hi una escala cromàtica, una obra a vista, i dues obres obligades que s’enviaran abans perquè es puguin preparar. Les candidatures dels seleccionats en aquesta audició al Palau s’enviaran a la Federació Internacional per a la Música Coral (International Federation for Choral Music, IFCM), que a l’abril farà la selecció final.

Els interessats en l’audició al Palau han d’enviar un correu electrònic al més aviat possible a fcec@fcec.cat; la FCEC remetrà les obres que cal preparar i una fitxa de dades per omplir.

Més informació a: www.fcec.cat. Per a més informació sobre el Cor Mundial Jove: www.worldyouthchoir.org.

Descarregar PDF

El @TeatreAuditori de Sant Cugat va acollir l'últim espectacle de @LIFEVictoriaBcn. "Una petita joia d’un gènere que podríem anomenar lied representat", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Elisenda Canals-LIFE Victoria http://www.revistamusical.cat/critica/petita-joia-poetica-amb-felicity-lott/

El baríton Konstantin Krimmel va actuar dos dies consecutius al @palaumusicacat. "Una veu bonica, clara, ben timbrada", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/critica/krimmel-el-nou-bariton/

David Puertas proposa diverses rutes musicals al seu últim llibre. "L’amplíssim bagatge d’erudició que aporta l’autor sap vestir-se amb robes d’accessibilitat dissimulant-ne l’essència", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Foix Coll http://www.revistamusical.cat/critica/de-ruta-amb-la-classica/

Durant mig any, un grup de recerca de @UniBarcelona ha estat analitzant el sector de la música clàssica a Catalunya per encàrrec d' @ACIMC2. El resultat és un informe inèdit. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lacimc-i-la-ub-presenten-el-primer-informe-sobre-la-situacio-de-la-musica-classica-a-catalunya-2021/

Segueix-nos a Twitter