Subscriu-te

Convocatòria del 38è Concurs de Composició Frederic Mompou

Imatge del compositor Frederic Mompou
Imatge del compositor Frederic Mompou

Joventuts Musicals de Barcelona convoca la 38a edició del Concurs de Joves Compositors 2017, Premi Internacional Frederic Mompou, creat en memòria del matrimoni Mompou-Bravo, que van ser-ne presidents d’honor. L’any 2017 es commemora el 30è aniversari de la mort de Frederic Mompou.

Hi pot participar qualsevol compositor l’edat del qual no superi els 35 anys el dia 31 de desembre de 2017. Les obres han de ser completament inèdites, no haver-se interpretat, publicat o difós anteriorment en cap mena de format ni d’arxiu informàtic sonor. La formació aquest any ha de ser trio de clarinet, violoncel i piano. L’estil, l’escriptura i l’estructura de l’obra és completament lliure. La durada aconsellada és entre 10 i 18 minuts.

El Premi Internacional Frederic Mompou, enguany consta d’un premi de 4.000 euros, l’edició i la comercialització de la partitura guanyadora a càrrec de l’Editorial Boileau i l’estrena de l’obra en un concert de la Xarxa de Músiques a Catalunya. El jurat es reserva el dret d’oferir dues mencions honorífiques. El guanyador de l’edició no es podrà tornar a presentar fins a l’any 2020.

La data límit de presentació d’obres és el dissabte 19 d’agost de 2017, inclusivament. S’hi acceptaran les partitures que hagin estat enviades per correu certificat abans d’aquesta data. El jurat, que es donarà a conèixer quan es faci públic el veredicte, estarà format per cinc membres de reconegut prestigi en l’àmbit de la música contemporània. El veredicte es comunicarà abans del 30 de setembre de 2017. Més informació en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Una seixantena de joves cantants s'enfronten aquests dies a Barcelona de la mà del @ConcursoVinas. Més informació, al nostre web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/una-nova-categoria-premiara-el-cantant-mes-complet-a-la-59a-edicio-del-concurs-tenor-vinas/

Aquest divendres, arrenca l'edició del cicle de concerts dels Grans Conjunts que celebra el vintè aniversari de l' @esmuccat. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lesmuc-celebra-20-anys-amb-una-programacio-de-concerts-especial/

🔴 ÚLTIMA HORA | La Comissió Executiva del Liceu dona suport a seguir treballant en la viabilitat del nou equipament Liceu Mar.

🔗 https://liceubarcelona.cat/ca/la-comissio-executiva-del-liceu-dona-suport-seguir-treballant-en-la-viabilitat-de-liceu-mar

🔴 NOVETAT | Ampliem els annals del Gran Teatre del Liceu amb informació des de l'any 1936.

Des d'avui ja podeu consultar material artístic i gràfic dels darrers 80 anys, des del final de la Guerra Civil fins a la temporada actual.

🔗 https://www.liceubarcelona.cat/ca/el-liceu-amplia-els-seus-annals-amb-informacio-des-de-lany-1936

Segueix-nos a Twitter