Subscriu-te

El Club Wagner presenta una programació vinculada a altres músics i artistes

Homenatges, un concurs, fòrums i, evidentment, projeccions i conferències integren el gruix de la nova temporada d’activitats del Club Wagner, entitat consolidada com un espai wagnerià clau del sud d’Europa amb gairebé dos-cents membres.

Així, aquest mes d’octubre el Club Wagner se suma a les commemoracions de l’aniversari de Joan Brossa dedicant-li una exposició i dues sessions en relació amb Wagner. L’homenatge es completa amb la conferència “Brossa o el cor alat”, a càrrec de Glòria Bordons, acadèmica especialista en el poeta, el dia 23 d’octubre, per situar el primer Brossa i l’activitat barcelonina dels anys quaranta del segle XX amb Dau al Set.

D’altra banda, les obres del Concurs de Pintura Lohengrin que organitzen el Club Wagner Barcelona, el Liceu, la Fundació de les Arts i els Artistes i el Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) arribaran a Wahnfried, la casa del compositor a Bayreuth, on aquest estiu una representació del Club ha fet una estada que s’ha traduït en diverses col·laboracions. El director de Wahnfried, Sven Friedrich, també membre del jurat del Concurs Lohengrin, exposarà les quatre obres més ben posicionades a l’emblemàtica Halle de l’edifici durant el festival de l’any 2020, en què s’estrena una nova producció del Ring.

Encara al terreny internacional, cal destacar que el Club Wagner ha estat admès com a membre de la institució més important del món que agermana entitats que posen en valor la figura del compositor: la Richard Wagner Verband International.

D’altra banda, personalitats destacades, com Hèctor Parra, Benet Casablancas, Jaume Radigales, Oriol Pérez i Treviño o Glòria Bordons oferiran la seva pròpia visió sobre Wagner entre la trentena d’activitats programades pel Club.

Finalment, el Club continua oferint sessions del Fòrum Barcelona Clàssica, amb la complicitat de la «Revista Barcelona Clàssica» i enguany per primera vegada també del club TresC i institucions com el Palau de la Música, La Pedrera, L’Auditori, el Liceu o Joventuts Musicals de Sabadell.

Imatge destacada: mostra dedicada a Joan Brossa que es pot veure al Club Wagner aquest octubre

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Del 8 de juliol al 6 d’agost, tindran lloc els 18 espectacles d'una nova edició del @FIMCPeralada. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-36a-edicio-del-festival-de-peralada-homenatjara-josep-carreras-i-estrenara-una-produccio-de-lopera-the-fairy-queen/

🟢 Ets subscriptor de la @RevistaMusCat? 👉 Ja pots comprar les entrades de la nova temporada del @palaumusicacat i gaudir de descomptes fins al 15% en més d'un centenar de concerts (excepte Palau 100). 🎼 📎 Descobreix tota la temporada a https://bit.ly/38BixQC

El passat 13 de maig moria la mezzosoprano Teresa Berganza. Llegeix l'obituari que signa Jaume Comellas al web! (Foto: Eva Guillamet) http://www.revistamusical.cat/teresa-berganza-una-veu-lliure-a-lolimp-de-la-lirica-universal/

Molt contents de ser finalistes als Premis Alícia de @AcademiaMusica_. Moltes gràcies!!!

Segueix-nos a Twitter