Subscriu-te

El Concert de Nadal de l’Agrupació Cor Madrigal celebra els 25 anys de l’entitat

El Concert de Nadal d’enguany de l’Agrupació Cor Madrigal, en què tots els seus cors –Cor Madrigal (dirigit per Mireia Barrera), L’Esquellerinc (sota la direcció tècnica d’Ane Ruiz Gordoa, Megan Albets i Manel Cubeles), Cor Albada (dirigit per Pablo Larraz), Cor Ariadna (dirigit per Júlia Sesé) i Cor Signum (dirigit per Jordi Marín)– actuen per separat i ocasionalment interpreten una obra conjunta, té un significat especial, ja que serà el concert de celebració del 25è aniversari de la constitució legal de l’entitat.

Així, s’hi estrenaran dues obres del compositor i contratenor Jordi Domènech, considerat un dels millors compositors corals contemporanis de casa nostra. La primera serà Cant d’amors de Ramon Llull –obra per a cor infantil, cor de veus blanques i cor mixt, amb un conjunt instrumental– i que comptarà amb la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet com a solista. El text és una combinació del Magnificat, amb altres textos de temàtica mariana, i fragments del Plany de la Verge de Ramon Llull; l’obra vol ser una contraposició entre la Maria Verge i la Maria ja adulta que recull el seu fill de la creu. La segona obra que s’estrenarà, Sento el fred de la nit, és una composició per a cor mixt, cor infantil i orgue sobre el poema Nadal de Joan Salvat-Papasseit. El concert es completarà amb Quatre cànons tradicionals, amb arranjaments de Megan Albets, per al grup de petits de L’Esquellerinc.

El grup instrumental serà format per Bernat Castillejo, flauta travessera i flauta; Maria Crisol, fagot; César Femenia i Nicola Barreca, trompetes; Juan Batista Domènech, tuba; Marc Cabero, percussió; Ibin López, clarinet; Dolors Almirall, oboè, i Aaron Ribas, orgue.

Aquest Concert de Nadal de l’Agrupació Cor Madrigal s’oferirà primer a l’Auditori de Vilafranca del Penedès el diumenge 16 de desembre (19 h) i després a l’Auditori de Barcelona el dissabte 22 de desembre (20 h), sota la direcció de Mireia Barrera.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

.@auditoribcn va acollir l'estrena d'una obra de @RaquelGTomas. "'Suite of myself' té molt en compte les limitacions dels cors amateurs", diu @AlbertFFlamari1 a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/slekyte-una-batuta-de-futur/

La @FundacioMompou convoca la 43a edició del Concurs de Joves Compositors, per a conjunt de cambra format per violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, oboè, clarinet, fagot i trompa. Premi: 4.000€ i estrena de l’obra. Data límit de presentació: 14 d’octubre de 2022.

El @coralsinfantils celebra aquest dissabte 15 de maig a @auditoribcn el primer dels 4 concerts del seu 55è aniversari, en què un miler de cantaires de cors infantils de tot Catalunya estrenaran la cantata 'Vet-ho aquí, de @guinovartalbert i David Pintó. Foto: (c) T. Márquez.

Amb motiu del traspàs de la mezzosoprano Teresa Berganza, compartim l'entrevista que Mercedes @CondePons li va fer l'any 2009 i que vam publicar en el nostre núm. 293.

3
Segueix-nos a Twitter