Subscriu-te

El Concurs DBUT! ja té finalistes

Alguns dels finalistes de la primera edició del Concurs DBUT!, presentats recentment a Girona
Alguns dels finalistes de la primera edició del Concurs DBUT!, presentats recentment a Girona

El nou Concurs de Joves Intèrprets de les Comarques Gironines DBUT!  –organitzat per les associacions de Joventuts Musicals de Girona, Figueres i Banyoles– ja té finalistes: Thalassa i Germà Negre, en la modalitat Arrel; Lucas Martínez & Félix Rossy Quintet i Eladio de Limón, en la modalitat Jazz, i, finalment, Quintet DaCap i Marc Serra en la modalitat Clàssica. La decisió respectiva dels jurats de les tres modalitats, integrats per tres experts cadascun, ha estat presa per unanimitat i han coincidit a destacar l’alt nivell musical i l’interès artístic de les propostes presentades. En concret, havien estat admeses a les eliminatòries prèvies 6 grups en la modalitat Arrel, 5 en la de Jazz i 11 en Clàssica. Segons els organitzadors, la bona participació i la qualitat interpretativa de les propostes presentades són un bon símptoma de la vitalitat musical de les comarques gironines i un auguri excel·lent per a properes edicions de DBUT!

Els concerts finals tindran lloc de la manera següent: modalitat Arrel, el divendres 10 de maig a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles (21 h); modalitat Jazz, el dissabte 11 de maig a La Cate de Figueres (21 h), i modalitat Clàssica, el diumenge 12 de maig a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona (19 h). Els concerts són gratuïts i es plantegen en dues parts protagonitzades cadascuna per un dels dos finalistes. El públic podrà dir-hi la seva votant per mitjà de les butlletes que s’oferiran amb aquesta finalitat als mateixos espais de concert i aquest vot popular comptabilitzarà en un terç del veredicte que decidirà els guanyadors. Els altres dos terços seran emesos pel jurat d’experts.

El guanyador de cada modalitat obtindrà com a premi dos concerts remunerats cadascun; la inclusió en la Xarxa de Músiques, el circuit de concerts de Joventuts Musicals de Catalunya i l’enregistrament d’un CD conjunt de promoció, així com beques per a seminaris i cursos.

Per a més informació sobre els finalistes es pot consultar: http://www.jmbanyoles.com/banyoles/556-noticies/1525-presentats-els-finalistes-de-la-primera-edicio-del-concurs-dbut/.

Descarregar PDF

Necessites més motius per venir a la caravana #iQUIOSC a @LaSetmana?👇
🙌 Subscriu-te a les revistes al 50%
📲 3 mesos de prova de la tarifa plana @iQuiosc
🎙 Activitats:
↪ Revistes a Gogó! · @JuditMartinD
↪ Fotografies d'estiu d'una cartera · Crisspeta
http://lesrevistes.cat/index.php/noticies/109-iquiosc-la-setmana-2021

Estrenes i viatges internacionals, entre els projectes recuperats aquesta temporada pels cors del @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: @quimroser) http://www.revistamusical.cat/els-cors-de-lorfeo-catala-i-el-cor-de-cambra-del-palau-reprenen-lactivitat-amb-estrenes-destacades-i-projectes-posposats-per-la-pandemia/

El Festival de Jazz de Barcelona concedeix la seva Medalla d’Or a la Fundació Conservatori @liceu1837

Aquesta distinció ha estat atorgada a figures del més alt nivell internacional en la música jazzística.

Visca!!!

#SomLiceu #SomJazz

Més Informació: https://bit.ly/3kashUM

Els propers 16 i 19 de setembre, el @palaumusicacat acull una nova proposta pluridisciplinar sota el paraigua de L'Hivernacle. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/laia-estruch-i-irene-sola-presenten-al-palau-de-la-musica-sirena-una-performance-que-explora-el-poder-i-la-flexibilitat-de-la-veu-dins-laigua/

Segueix-nos a Twitter