Subscriu-te

El Cor Albada crea el musical ‘Culpables’

Un assassinat, una màquina d’escriure, un interrogatori, 7 testimonis i 45 veus en directe.

Cor_Albada_Culpables

El Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal, dirigit per Josep Miquel Mindan, està preparant el musical de creació pròpia Culpables, a partir de fragments de diferents musicals coneguts i tan clàssics com Les Misérables, Mar i cel, Cats, Rent, Sweeney Todd, The Rocky Horror Show, Phantom of the Opera o Hair. L’espectacle s’estrenarà el dijous 19 de juny a la Sala Barts, a Barcelona, a les 21 h.

Els fragments musicals en què es basa Culpables estructuren la història que narra els foscos successos que envolten una mort intrigant. El musical és un thriller inquietant de misteri que farà veure aquest succés funest de les maneres més diverses; una reflexió sobre les infinites reaccions que es poden tenir davant d’un mateix fet i com aquest afecta i transforma les persones, cadascuna d’una manera diferent. Una història que captivarà tant els amants de les novel·les d’intriga com els fans absoluts de les grans produccions musicals de Broadway.

El musical compta amb la cantant Marta Carretón com a solista i el trio JazzTrick en la part instrumental, i amb la cinquantena de cantaires de 16 a 27 anys que formen el Cor Albada.

Aquest projecte va néixer de la voluntat d’aprofundir en el treball dels musicals, no gaire habitual en el repertori coral, però que posseeix un gran atractiu tant per als participants del cor com per al públic. Així va sorgir la possibilitat de tornar a col·laborar amb el trio JazzTrick, amb el qual el Cor ja ha compartit escenari en projectes anteriors de música moderna, i amb Marta Carretón, soprano solista i exdirectora del Cor Albada. El projecte, doncs, es planteja com un veritable projecte de nivell professional.

Per finançar la producció, el Cor Albada ha engegat una acció de micromecenatge al portal Verkami que acaba el dia 1 de juny.

Descarregar PDF

1 comentari

  • Ahir vaig poder gaudir de l’estrena… i se’m va posar la pell de gallina en més d’un tema.

    Felicitats a l’Albada, al seu director,a tots els que l’han fet possible a JazzTrick i ala MArta Carretón, la solista.

    Gràcies a tots per l’estona que ens vau permetre gaudir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest divendres 9 (20 h) l'exposició “Despertant Instruments Adormits”, que recrea els instruments musicals que figuren a la Portalada del Monestir de Ripoll, es clou amb un concert del comissari Antoni Madueño i el conjunt @lincantari a @SantaMariadelPi.

Aquest dissabte 10 (18 h), es presenta a Igualada una nova formació coral. Lux Ensemble debutarà amb el programa 'Victimae Paschalis. La paraula i la música dels misteris pasquals, de la tenebra a la llum', amb participació del rapsode @ArquiEnric i amb direcció de @CarlesPrat4.

Demà comencen tres setmanes de dansa a la comarca de la Garrotxa, de la mà del @SismografOlot. Més informació, al nostre web! (Foto: Rafa Marco) http://www.revistamusical.cat/arrenca-una-nova-edicio-del-sismograf-amb-una-trentena-despectacles-i-activitats/

Josep Pons (@ConductorPons) clou la lliçó magistral: “Un bon director no ho serà fins que sigui capaç d’escoltar la partitura amb els ulls i de llegir-la amb les orelles.”

#UAB #honorisPonsUAB @Liceu_cat @LletresUAB

Segueix-nos a Twitter