Subscriu-te

El Dalia Quartet inicia una residència al Teatre de Sarrià

dalia-quartet

El Dalia Quartet, formació que destaca a l’escena de la música clàssica a Catalunya, comença demà dissabte, 4 de febrer, la seva residència al Teatre de Sarrià amb un concert que inclou obres de Mozart, Webern i Beethoven, de qui tocaran el visionari Quartet op. 131. El quartet és format per músics reconeguts internacionalment: Oleguer Beltran i Elena Rey (violins), Anna Puig (viola) i Erica Wise (violoncel), que es van unir per dedicar-se en cos i ànima a les obres mestres de la música de cambra. De trajectòria diversa després d’anys de desenvolupament en els àmbits de la música de cambra, l’orquestra i la praxi com a solistes, els músics van decidir unir-se i aprofundir en el repertori cambrístic i explorar llenguatges estètics que només un marc com el quartet de corda, íntim i amb un grau altíssim de complicitat, fa possibles. La formació inicia dissabte la seva residència al Teatre de Sarrià, que continuarà amb un concert el dia 24 de març i ja durant la tardor (amb noves dates encara per determinar).

Els quatre membres compaginen el quartet amb una carrera orquestral consolidada que els vincula a conjunts com la Mahler Chamber Orchestra, Lucerne Festival Orchestra, Camerata Bern, Orquestra Da Camera, Dortmunder Philharmoniker o l’Orquestra de la Comunitat Valenciana.

Després de la seva presentació a Barcelona i Cervera l’any 2014, el Dalia Quartet va ser convidat a interpretar al costat de Matthias Goerne la versió de cambra d’El cant de la terra de Gustav Mahler (arranjament d’Arnold Schönberg). Alhora han ampliat la seva formació amb classes magistrals de mestres com Ferenc Rados, Eberhardt Feltzo o Heime Müller. I com a compromisos futurs tenen una invitació al cicle Audicions Íntimes i noves actuacions a Cervera, Barcelona i a la Schubertíada de Vilabertran.

Les entrades per al concert de dissabte, a les 20 h, (14 euros per al públic en general, 8 euros per als socis del Centre de Sarrià) ja es poden adquirir aquí. Més informació aquí.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El 10è concurs Germans Pla de Balaguer ja té guanyadors: Ferran Albrich, Aleksandra Gladisheva, Aina Martín, Enrique Padilla, Aurora Peña, Yulia Safonova i Cristina TenaAquest diumenge (18 h) té lloc al Teatre Municipal el concert de guanyadors i el lliurament dels guardons.

.@OrquestraOBC i @cuartetocasals han interpretat Sibelius i Adams aquest cap de setmana a @auditoribcn. "Per saber què s’ha de repetir i quantes vegades s’ha de repetir se n’ha de saber molt", diu Xavier Pujol en la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/beethoven-compositor-minimalista/

"El públic que era conscient que havia assistit a un recital històric", diu Lluís Trullén a la crítica del concert d'Igor Levit al @palaumusicacat. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/igor-levit-o-la-constant-recerca-de-la-complexitat/

La soprano catalana @serena_saenz s'ha imposat en una edició del concurs, la primera celebrada al @Liceu_cat, amb més de 300 participants. Més informació, al nostre web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/la-soprano-serena-saenz-guanya-el-16e-concurs-de-cant-montserrat-caballe/

Segueix-nos a Twitter