Subscriu-te
,

El Palau de la Música Catalana organitza el seu primer esplai artístic d’estiu

El Palau de la Música Catalana presenta el seu primer esplai artístic d’estiu, organitzat per l’equip de Palau Vincles –el projecte social del Palau–, per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Amb el cant coral com a eix central, el casal també combinarà diverses branques de les arts. El proper dissabte, 25 d’abril de 2020, s’obren les inscripcions.

A l’esplai artístic s’impartiran tallers de cant coral, poesia, hip-hop i rimes, percussió corporal, dansa urbana i moviments, així com també de cuina i nutrició, tots treballats a partir d’una emoció que serà diferent cada setmana. L’esplai es desenvoluparà durant cinc setmanes, del 29 de juny al 31 de juliol, amb un total de 300 places (60 places per setmana). Totes les activitats es duran a terme dins les instal·lacions del Palau de la Música Catalana i esporàdicament s’hi faran sortides amb activitats vinculades, tant en entorns naturals com culturals i d’experimentació.

La proposta compta amb un equip de professionals qualificat. Així, els tallers de cant coral seran impartits per l’equip de directors i mestres de Palau Vincles, mentre que Santi Serratosa coordinarà els tallers de percussió corporal, Pau Llonch dirigirà els tallers de rap hip-hop i rimes, Andreu Galan assumirà els tallers de poesia, Sandra Jurado els tallers de dansa urbana i moviment, i amb MyGranChef per als tallers de cuina i educació nutricional.

Es tracta d’un esplai adherit a la campanya T’estiu molt de l’Ajuntament de Barcelona, i de les 60 places ofertes setmanalment, el 50% del total estan destinades a nens i nenes becats per l’Ajuntament de Barcelona. El procés d’inscripció és del 25 d’abril al 19 de maigambdós inclosos; l’assignació de les places es farà per estricte ordre d’inscripció i posterior pagament d’acord amb les dates establertes.

NOTA: Per dur a terme les activitats proposades se seguiran estrictament les indicacions de les autoritats sanitàries quant a mesures de prevenció necessàries en el context de la COVID-19. Per a més informació i inscripcions a l’esplai artístic d’estiu, feu clic aquí.

Sobre Palau Vincles

Palau Vincles, abans denominat Clavé XXI, és el projecte social del Palau de la Música Catalana. La nova marca, adoptada recentment, respon a l’objectiu d’explicitar els vincles que promou l’activitat coral i alhora la seva relació amb el Palau. Nascut l’any 2011 amb l’acompanyament de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, vol enfortir i ampliar la vocació de servei i la dimensió social i solidària del Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català. L’objectiu de Palau Vincles és fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves en zones o en situacions vulnerades mitjançant la intervenció, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral.

Actualment Palau Vincles ofereix formació coral gratuïta a 600 infants i joves de forma directa mitjançant 12 espais entre centres oberts, fundacions i escoles, i fins a 1.300 nenes i nens i 83 formacions corals per mitjà de les corals adscrites al projecte del Palau. A través de Palau Vincles l’entitat recupera alguns dels seus valors fundacionals, com són la participació i el compromís social.

Imatge destacada: © Lorenzo di Nozzi

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Molt contents 🤩 del 3r Premi del Concurs Internacional de Música Rising Stars de Berlin!!! @UniMozarteumSbg #musicacambra #trio 📸@sergipanizo

Catorze concerts integren la programació de Nadal del @palaumusicacat, que tindrà lloc entre l'11 de desembre i el 8 de gener. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/els-amics-de-les-arts-seran-els-convidats-especials-del-concert-de-sant-esteve-2022/

El músic, investigador i divulgador @Pepe_Reche guanya el II Premi @JMCatalunya - @FictaEdicions d'assaig musical català. L'obra premiada proposa la revisió crítica de la recepció a Barcelona de la música contemporània a l’època de l’Orquestra Pau Casals.

El compositor argentí Demian Rudel Rey és el guanyador del Premi Internacional Frederic Mompou per l'obra 'Uenia'. El jurat també atorga una menció honorífica a l’obra 'Joan Mitchell, 1992' del compositor sud-coreà June Young Kim. @FundacioMompou

Segueix-nos a Twitter