Subscriu-te

El pianista Adrian Blanco presenta al Petit Palau la integral de l’obra pianística de Joan Magrané

El proper dilluns 23 de maig (20 h), el pianista Adrian Blanco, especialitzat en repertori contemporani, presentarà al Petit Palau la integral de l’obra per a piano de Joan Magrané, un dels compositors convidats aquesta temporada al Palau de la Música.

El concert permetrà sentir en una sola sessió les peces per a teclat -generalment breus i intimistes- d’un dels compositors contemporanis catalans amb més projecció, de la mà d’un artista reconegut  per la crítica com un dels joves talents del repertori contemporani. Així, el Palau aposta novament pel nou repertori i pel jove talent en un concert corresponent al cicle Petit Palau Cambra.

El programa s’inicia amb Visions, obra del 2011 que parteix de fragments de versos de sant Joan de la Creu, santa Teresa de Jesús i Fray Pedro de Encinas que encapçalen cada moviment.

Un regust espiritual es que es manté en les dues obres següents, inspirades en Frederic Mompou, nom clau del que Magrané anomena la seva “antologia sentimental” de la música catalana: Encantaments (2013) i Cançó i dansa (2017).

Seguiran Doble i Fulls d’àlbum, que exploren altres referents de la cultura catalana, mentre que Dues peces mostra la connexió de Magrané amb la rica tradició pianística germànica.

Per últim, Blanco interpretarà les quatre Fantasiestücke (2018-2020), obres concebudes des d’un prisma especialment schumannià.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Del 19 al 30 de març, 76 pianistes competiran al @palaumusicacat per endur-se més de 80.000€ en premis del @mariacanals_bcn. Més informació, al nostre web! 📸 Oliver Adell http://www.revistamusical.cat/la-68a-edicio-del-concurs-maria-canals-aposta-per-la-diversitat-de-repertori-i-la-integracio/

.@galeriadomenech acollirà dijous l'estrena d'una obra inèdita de Josep M. Mestres Quadreny, 'Variacions essencials', dedicada al pintor Pic Adrian, amb motiu de l'exposició sobre aquest artista. Un conjunt de @liceu1837 l'interpretarà, sota la direcció de @DanielMestreD.

2

Nois i noies d'entre 17 i 24 anys formaran part d'un nou cor, dirigit per Pau Jorquera, en el marc de l' @EscolaniaMont. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/lescolania-creara-un-cor-mixt-de-cantaires-joves-per-primera-vegada-a-la-seva-historia/

Del 16 al 27 d'agost, amb una prèvia de l'11 al 14, tindran lloc a l'Alt Empordà els concerts d'una nova @schubertiada. Més informació, al nostre web! 📸 Silvia Pujalte http://www.revistamusical.cat/la-schubertiada-a-vilabertran-presenta-una-nova-edicio-que-aposta-especialment-pel-talent-jove-i-catala/

Segueix-nos a Twitter