Subscriu-te

El pianista Adrian Blanco presenta al Petit Palau la integral de l’obra pianística de Joan Magrané

El proper dilluns 23 de maig (20 h), el pianista Adrian Blanco, especialitzat en repertori contemporani, presentarà al Petit Palau la integral de l’obra per a piano de Joan Magrané, un dels compositors convidats aquesta temporada al Palau de la Música.

El concert permetrà sentir en una sola sessió les peces per a teclat -generalment breus i intimistes- d’un dels compositors contemporanis catalans amb més projecció, de la mà d’un artista reconegut  per la crítica com un dels joves talents del repertori contemporani. Així, el Palau aposta novament pel nou repertori i pel jove talent en un concert corresponent al cicle Petit Palau Cambra.

El programa s’inicia amb Visions, obra del 2011 que parteix de fragments de versos de sant Joan de la Creu, santa Teresa de Jesús i Fray Pedro de Encinas que encapçalen cada moviment.

Un regust espiritual es que es manté en les dues obres següents, inspirades en Frederic Mompou, nom clau del que Magrané anomena la seva “antologia sentimental” de la música catalana: Encantaments (2013) i Cançó i dansa (2017).

Seguiran Doble i Fulls d’àlbum, que exploren altres referents de la cultura catalana, mentre que Dues peces mostra la connexió de Magrané amb la rica tradició pianística germànica.

Per últim, Blanco interpretarà les quatre Fantasiestücke (2018-2020), obres concebudes des d’un prisma especialment schumannià.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Gran Teatre del @Liceu_cat ofereix aquests dies "La flauta màgica" de Mozart. "Cal un visionari, un poeta, perquè ens reveli el que tenim davant del nas", diu Abel Miró a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: David Ruano) http://www.revistamusical.cat/critica/la-grandesa-de-descobrir-levident/

L'activitat coral continuarà al centre de l'Associació Orfeó Català amb la nova junta directiva, proclamada aquest dimarts 21 de juny en Assemblea de socis al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/joaquim-uriach-presenta-el-seu-programa-com-a-nou-president-de-lassociacio-orfeo-catala/

L' @AcademiaMusica_ va lliurar aquest dimarts els seus guardons anuals a @auditoribcn. Més informació, al nostre web! (Foto: Alice Brazzit) http://www.revistamusical.cat/lacademia-catalana-de-la-musica-lliura-els-premis-alicia-2022-coincidint-amb-el-dia-de-la-musica/

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, un enamorat de Gaudí i continuador de la Sagrada Família
https://bit.ly/3HFvRjR

Segueix-nos a Twitter