Subscriu-te

El Raimat Arts Festival reuneix els màxims exponents de la música de cambra en un esdeveniment solidari

Els propers dies 15 i 16 d’octubre la població lleidatana de Raimat (Segrià) acollirà el Raimat Arts Festival, una iniciativa innovadora, única i pionera a l’Estat espanyol amb l’objectiu de transformar el territori a través de l’art.

El Festival inclourà un concert de música de cambra i degustacions gastronòmiques, entre altres activitats artístiques, en un projecte solidari que recaptarà fons per impulsar projectes socials que generin un impacte positiu a la zona.

Entre els artistes convidats, hi ha la soprano Serena Sáenz, el guitarrista Pablo Sáinz-Villegas, la violoncel·lista Sophia Bacelar i el violinista Francisco Fullana, que compartiran el concert que tindrà lloc a la localitat el dissabte 15, a les 8 del vespre, amb un programa amb obres d’Albéniz, Granados, Falla, Cassadó, Tàrrega, Montsalvatge, Diego Ortiz i Joan Valent, entre d’altres.

Agermanat amb el prestigiós Festival Napa Valley de Califòrnia, el Raimat Arts Festival inclourà activitats populars per descobrir l’entorn natural del municipi i degustar productes de quilòmetre zero i d’alta qualitat gràcies a restauradors locals, bona part dels quals seran presents a les jornades gastronòmiques que tindran lloc a Raimat la setmana del Festival i la següent.

L’objectiu del Raimat Arts Festival és produir un triple impacte –ambiental, econòmic i social– a la zona, d’acord amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

Tots els beneficis es destinaran a impulsar projectes de la Fundació Comunitària Raimat Lleida enfocats a pal·liar la crisi agrícola amb la formació de qualitat a col·lectius en risc d’exclusió.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El compositor Hèctor Parra estrena avui diumenge i demà el monodrama 'Ich ersehne die Alpen' a @oper_stuttgart, on és 'composer in focus' aquesta temporada. https://www.staatsoper-stuttgart.de/magazin/einer-der-die-alpen-ersehnt-hctor-parra-im-gespraech/

El baríton croat Milan Perisic i la violinista tarragonina Inés Issel Burzynska guanyen els primers premis, de cant i instrument respectivament, a la 19a edició del Concurs Internacional de Música de Les Corts.

2

Les 'Passions' de Bach, un clàssic d'aquestes dates, no faltaran aquesta temporada al @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! 📸Eric de Mildt @VLuminis @colvoc http://www.revistamusical.cat/les-dues-passions-de-bach-arriben-dijous-i-divendres-vinent-al-palau-de-la-musica/

La cantant Mireia Latorre i altres set músics han enregistrat per al segell @ColumnaMusica obres de Déodat de Séverac i Blanca Selva. "La seva veu pura, fresca i lluminosa esdevé idònia", diu @SantiRiu a la crítica. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/critica/lamistat-i-el-vincle-musical-de-dos-amics-francocatalans/

Segueix-nos a Twitter