Subscriu-te

El Raimat Arts Festival reuneix els màxims exponents de la música de cambra en un esdeveniment solidari

Els propers dies 15 i 16 d’octubre la població lleidatana de Raimat (Segrià) acollirà el Raimat Arts Festival, una iniciativa innovadora, única i pionera a l’Estat espanyol amb l’objectiu de transformar el territori a través de l’art.

El Festival inclourà un concert de música de cambra i degustacions gastronòmiques, entre altres activitats artístiques, en un projecte solidari que recaptarà fons per impulsar projectes socials que generin un impacte positiu a la zona.

Entre els artistes convidats, hi ha la soprano Serena Sáenz, el guitarrista Pablo Sáinz-Villegas, la violoncel·lista Sophia Bacelar i el violinista Francisco Fullana, que compartiran el concert que tindrà lloc a la localitat el dissabte 15, a les 8 del vespre, amb un programa amb obres d’Albéniz, Granados, Falla, Cassadó, Tàrrega, Montsalvatge, Diego Ortiz i Joan Valent, entre d’altres.

Agermanat amb el prestigiós Festival Napa Valley de Califòrnia, el Raimat Arts Festival inclourà activitats populars per descobrir l’entorn natural del municipi i degustar productes de quilòmetre zero i d’alta qualitat gràcies a restauradors locals, bona part dels quals seran presents a les jornades gastronòmiques que tindran lloc a Raimat la setmana del Festival i la següent.

L’objectiu del Raimat Arts Festival és produir un triple impacte –ambiental, econòmic i social– a la zona, d’acord amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

Tots els beneficis es destinaran a impulsar projectes de la Fundació Comunitària Raimat Lleida enfocats a pal·liar la crisi agrícola amb la formació de qualitat a col·lectius en risc d’exclusió.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Molt contents 🤩 del 3r Premi del Concurs Internacional de Música Rising Stars de Berlin!!! @UniMozarteumSbg #musicacambra #trio 📸@sergipanizo

Catorze concerts integren la programació de Nadal del @palaumusicacat, que tindrà lloc entre l'11 de desembre i el 8 de gener. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/els-amics-de-les-arts-seran-els-convidats-especials-del-concert-de-sant-esteve-2022/

El músic, investigador i divulgador @Pepe_Reche guanya el II Premi @JMCatalunya - @FictaEdicions d'assaig musical català. L'obra premiada proposa la revisió crítica de la recepció a Barcelona de la música contemporània a l’època de l’Orquestra Pau Casals.

El compositor argentí Demian Rudel Rey és el guanyador del Premi Internacional Frederic Mompou per l'obra 'Uenia'. El jurat també atorga una menció honorífica a l’obra 'Joan Mitchell, 1992' del compositor sud-coreà June Young Kim. @FundacioMompou

Segueix-nos a Twitter