Subscriu-te

L’Associació Joventut Clàssica Orpheus es presenta amb l’espectacle ‘Pastoral, joc de miralls’

El proper 22 d’octubre (19.30 hores) s’estrena al Centre Cívic Cotxeres Borrell de Barcelona el concert espectacle Pastoral, joc de miralls, primer projecte impulsat per l’Associació Joventut Clàssica Orpheus, formada per un col·lectiu de professionals i aficionats amb l’objectiu d’acostar la música clàssica als joves i a la societat.

L’espectacle ha estat escrit i pensat per dos pianistes de dues generacions, el jove Xavier de la Fuente i el seu professor, Xavier Pardo. Tots dos hi interpreten diverses peces que emmarquen el primer temps de la Sonata op. 28, “Pastoral” de Beethoven.

El concert, que ha estat possible gràcies a un projecte de micromecenatge, servirà per presentar el disc Pastoral amb la projecció d’un videoclip realitzat pel director de cinema Jesús Armesto.

L’objectiu del projecte és fer arribar les grans obres del repertori pianístic a un espectre social ampli i sense deixar de respectar la tradició, però de forma desacomplexada, a partir d’una nova mirada de Xavier de la Fuente sobre una obra emblemàtica de la literatura musical.

El programa inclou diverses obres a l’entorn del primer moviment de la Sonata Pastoral, una de les peces en què Beethoven s’expressa amb un major grau d’optimisme. Prèviament s’hi interpreten el Nocturn pòstum en Do sostingut menor de Chopin i la Sonata BWV 964 de Bach i, després, la Xacona en Re menor de Bach-Busoni i la Bagatel·la núm. 3 op. 126, novament de Beethoven.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter