Subscriu-te

El tenor mexicà Javier Camarena debutarà al Palau de la Música el 18 de gener de 2021

El tenor mexicà Javier Camarena, aclamat arreu del món i que actua demà dissabte (20,30 h) al Liceu amb les localitats gairebé exhaurides, tornarà a Barcelona exactament d’aquí a un any vinent, també el dia 18 de gener de 2021, per oferir un recital en el que suposarà el seu debut al Palau de la Música.

En el recital al Palau de la Música, Camarena, un dels tenors més valorats del moment pel seu registre agut rutilant i la bellesa de la veu de líric lleuger, estarà acompanyat pel pianista Ángel Rodríguez, amb un programa centrat en àries d’òpera i cançons.

El concert del Palau formarà part del cicle Palau Grans Veus, que es presentarà el proper mes de març i que gaudeix de molt bona acollida del públic, amb les veus més destacades del moment. A més, les primeres 300 persones que reservin les seves entrades per al recital del Palau, rebran el darrer CD de Camarena, Contrabandista, editat per Decca, en què el tenor, acompanyat de Les Musiciens du Prince, sota la batuta de Gianluca Capuano, interpreta àries d’òpera de Gioachino Rossini i Manuel García.

Els darrers anys, el tenor mexicà originari de Xalapa (Veracruz) ha aconseguit desvetllar una autèntica eufòria en el públic operístic gràcies a l’elegància del seu cant, la bellesa del seu timbre vocal i el virtuosisme demostrat en un repertori de gran dificultat com és el bel canto. Camarena ha esdevingut el tercer cantant els darrers setanta anys de la Metropolitan Opera House de Nova York a oferir un bis durant una representació operística. Aquesta fita l’ha repetida en altres teatres d’arreu del món, com el Teatro Real de Madrid o el Gran Teatre del Liceu, on va debutar amb L’elisir d’amore la temporada 2012-13.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mor el director de cors, pianista i compositor Jordi-Lluís Rigol. Víctima de la Covid, s’havia format a Barcelona, Mallorca, Anglaterra i els Països Baixos i és autor de cantates i cançons per a cors infantils i d’obres corals, així com de música escènica.

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

El Mandelring Quartet oferirà aquest diumenge l'estrena mundial del quartet de corda 'Post lucem' de @ferrancruixent a @FIMMarvao (Portugal). L'obra consta de dos moviments contrastats amb al·lusions al 'Quartet op. 133' de Beethoven (Foto: May Zircus)

Segueix-nos a Twitter