Subscriu-te

Oberta la convocatòria del 4t Concurs de Cant Josep Palet per a joves cantants

Ja és oberta la convocatòria de la quarta edició del Concurs de Cant Josep Palet, que se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de març de 2020 a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell. Convocat per l’Ajuntament d’aquesta ciutat i Joventuts Musicals de Martorell amb la finalitat de descobrir joves talents de la lírica, és obert a cantants de 18 a 35 anys i s’hi atorgaran un total de 13 premis. La fase preliminar tindrà lloc els dies 13 i 14 de març i la final serà el 15 de març. El termini d’inscripció finalitzarà el proper 8 de març.

El primer premi està dotat amb 2.000 euros i inclou, a més a més, una gira a la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya, una gira a la Red de Músicas de Juventudes Musicales de España, l’estrena absoluta d’una obra del compositor Albert Guinovart (premi patrocinat per la Fundació Francesc Pujols), un concert al cicle M’Clàssics de Martorell i un diploma acreditatiu. El segon premi està dotat amb 1.000 euros i inclou un concert al cicle M’Clàssics de Martorell i un diploma acreditatiu. Finalment, el tercer premi està dotat amb 500 euros i inclou un concert al cicle M’Clàssics de Martorell i un diploma acreditatiu.

El jurat de la fase preliminar estarà format per Dolors Aldea, Marc Busquets, Jordi Maddaleno i Marta Mathéu. I el de la fase final per Jaume Aragall, Roger Alier, Mercedes Conde, Albert Guinovart, Mirna Lacambra i Jordi Maddaleno, com a secretari.

La soprano valenciana Laura Cruz va guanyar el primer premi del Concurs de Cant Josep Palet l’any 2019

També s’atorgaran 10 premis especials

El certamen inclou diversos premis especials. El Premi Victoria de los Ángeles donarà la possibilitat de participar a les masterclasses i activitats formatives de la Fundació Victoria de los Ángeles i del Festival LIFE Victoria. El Premi Museu de la Música, al millor intèrpret de música amb criteris històrics, rebrà un contracte per participar a la programació del Museu de la Música de Barcelona. El Premi Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell oferirà un contracte per participar en una de les produccions de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell. El Premi Amics de l’Òpera de Sarrià serà un contracte per participar en una de les produccions d’Amics de l’Òpera de Sarrià. El Premi Espurnes Barroques contractarà el guanyador per actuar al Festival Espurnes Barroques. El Premi 7 Portes oferirà un concert al cicle Sopars Lírics del Restaurant 7 Portes. El Premi Joan Cererols, al millor intèrpret de música antiga, farà que aquest participi en un concert de la temporada M’Clàssics.

També s’atorgaran els corresponents diplomes acreditatius als participants que guanyin el premi del públic, el premi al millor intèrpret de música catalana i el premi al millor intèrpret de bel canto italià.

Per participar-hi cal enviar la butlleta d’inscripció en línia al correu electrònic: concurspalet@joventutsmusicals.cat, adjuntant la informació requerida. Les bases del Concurs és poden consultar en aquest enllaç.

El Concurs de Cant Josep Palet es va crear el 2017 en el marc del 140è aniversari del naixement del tenor martorellenc per iniciativa de Joventuts Musicals de Martorell i l’Ajuntament de la ciutat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter