Subscriu-te

En marxa el 31è Cicle de Música dels Segles XX-XXI

Kebyart Ensemble
Kebyart Ensemble

Avui dimecres, 11 de maig, comença una nova edició del Cicle de Música dels Segles XX-XXI, que organitza la Fundació Música Contemporània, un dels cicles més antics de Catalunya en la seva especialitat. Aquesta 31a edició consta de cinc concerts de cambra durant aquest mes de maig i de la Mostra de Música per a Piano a la tardor, que aquest any constarà de quatre concerts. Tots els concerts se celebraran a les 20 h al Centre Cívic Urgell de Barcelona (c/ Urgell, 145, entre Provença i Mallorca), amb un aforament per a 200 persones, i l’entrada és gratuïta.

Avui dimecres, doncs, comença el cicle amb la Kebyart Ensemble, un quartet de saxos nascut l’any 2014 a l’ESMUC i format per quatre joves que volen cercar noves sonoritats i noves propostes de concert per abastar tot tipus d’estils, creacions i performances amb la finalitat de crear un producte original, fresc i especial. El grup oferirà obres de Pärt, Levy, Bozza, Falla, Ligeti, Brotons i Geiss. El Quartet de Corda Moana, nascut al Conservatori del Liceu l’any 2013, oferirà el proper dimecres, 18 de maig, una sessió dedicada a obres de Debussy, Grèbol i Sardà; el quartet és format per Sarah Claman i Ariadna Rodríguez Massafretts, violins, Anna Ribera, viola, i Clara Manjón, violoncel. L’endemà, dijous 19 de maig, la soprano Carme Sánchez, acompanyada al piano per Miguel Ángel Dionis oferirà el programa “La música frívola del segle XX”, amb cançons d’Adiego, Codina, Mestres Quadreny, Piazzolla, Valls i Weill.

Quartet de Corda Moana
Quartet de Corda Moana

El dimecres 25 de maig tindrà lloc un concert de guitarra i arpa a càrrec de Miguel Ángel Sanz, director i professor de guitarra a l’Escola Municipal de Cerdanyola, i de Maria Lluïsa Ibáñez, catedràtica d’arpa del Conservatori Municipal de Música de Barcelona; ambdós oferiran un programa amb obres de Codina, Fleta Polo, Gerhard, Grèbol, Montsalvatge, Pardo i Sanz. Finalment, el cicle acabarà el dimarts 31 de maig amb el recital de violoncel de Trino Zurita, professor del Conservatori de Màlaga, que interpretarà obres de Benguerel, Brncic, López-Montes, Martín Quintero, Reger i Soler.

D’altra banda, la tercera edició de la Mostra de Música per a Piano dels Segles XX-XXI tindrà lloc del 25 al 28 d’octubre i constarà de les actuacions previstes de Cecilio Tieles, Bernat Català, Ricardo Descalzo i Diego Fernández Magdaleno.

Més informació a: www.fumuco.com

Descarregar PDF

Celebra Sant Jordi amb nosaltres gràcies a @revistesAPPEC!

Aquest Sant Jordi aconsegueix 1 mes de prova per llegir revistes en català! 🙌
📲 Activa la subscripció de prova i podràs llegir tantes revistes com vulguis: @enderrock @cuinacat @descobrircat @eltemps_cat @revistavalors @l_avenc @serra_dor i moltes més! ⤵⤵⤵

Ja tenim guanyador del Premi Internacional #JoanGuinjoan per a Joves Compositors/es, atorgat per l’#ESMUC amb la col·laboració de la @FBSabadell . Es tracta del compositor canari José Luis Perdigón, per la seva obra 'Libration'.

ℹ️👉http://www.esmuc.cat/Viu-l-Esmuc/Actualitat/Noticies/El-compositor-Jose-Luis-Perdigon-guanya-el-19e-Premi-Joan-Guinjoan-amb-l-obra-Libration

Coincidint amb l’exposició "Joan Manén, el cavaller ben trobat", la Biblioteca de Catalunya acollirà, el dimarts 27 d'abril, la presentació del disc i del nou web del compositor i violinista Joan Manén.
🗓️27/04
⏱️19:30h
📍Sala de Llevant
ℹ️https://ja.cat/C7tC1

Segueix-nos a Twitter