Subscriu-te

Estrena d’Albert Guinovart amb l’Orquestra Camera Musicae

Albert Guinovart

L’Orquestra Camera Musicae (OCM) presenta el dissabte 11 de febrer a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música del Vendrell (21 hores) i el diumenge 12 de febrer al Teatre Auditori de Salou (20 hores) la producció “La música i la Terra”, sota la direcció del director convidat, Manuel Valdivieso, i amb l’artista resident Albert Guinovart al piano.

La producció, que pren com a motiu argumental el planeta Terra i els elements, inclou les interpretacions d’Aubade i La création du monde, obra de dos compositors contemporanis francesos, François Poulenc i Darius Milhaud, respectivament. A més, aquesta producció pròpia inclou l’estrena de l’obra d’Albert Guinovart Els quatre elements.

Aquest és l’últim any d’Albert Guinovart com a artista resident de l’Orquestra Camera Musicae, després de quatre temporades. Al llarg de tot aquest temps ha vist créixer i desenvolupar-se aquest projecte musical i ha assistit a l’estrena d’una òpera seva, Alba eterna; d’una obra per a cor i orquestra, Suite nadalenca, i ara de l’obra Els quatre elements, inclosa en la producció “La música i la Terra”; totes tres composicions, encàrrecs de la mateixa formació.

A més a més, Albert Guinovart ha estat notícia durant les darreres setmanes per diversos temes relacionats amb la seva tasca professional. D’una banda, per la participació en la instrumentació de la banda sonora de la pel·lícula The Artist, guanyadora d’un Globus d’Or i, d’altra banda, per l’anunci recent que serà un dels creadors que intervindran en l’espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana, Som llamp som cruïlla, el proper 25 de febrer al Palau de Congressos de Tarragona.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

"Cal entendre el @museumusicabcn com un museu del segle XXI", diu Jordi Alomar, el nou director de la institució, en una de les seves primeres entrevistes. Llegeix-la al web! http://www.revistamusical.cat/entrevistes/nou-director-del-museu-de-la-musica/

Musica Reservata de Barcelona va estrenar al @palaumusicacat la 'Missa' de @JoanMagrane, una obra que "evoluciona en un constant joc de confluències i dispersions dins d'una unitat d’estil", en paraules d' @AlbertFFlamari1. Llegeix la crítica al web! http://www.revistamusical.cat/critica/magrane-missa-escrita-est/

El Mandelring Quartet oferirà aquest diumenge l'estrena mundial del quartet de corda 'Post lucem' de @ferrancruixent a @FIMMarvao (Portugal). L'obra consta de dos moviments contrastats amb al·lusions al 'Quartet op. 133' de Beethoven (Foto: May Zircus)

Serena Sáenz interpreta el rol titular de ‘Lucia di Lammermoor’ en la funció d’aquesta nit al Liceu, en el que suposa un doble debut de la barcelonina: al Gran Teatre i en el rol de Lucia. La soprano @nadinecsierra no podrà cantar a causa d’una indisposició mèdica.

#LuciaLiceu

Segueix-nos a Twitter