Subscriu-te

Fònics convoca audicions per al seu sisè projecte coral

Assaig d’un dels projectes anteriors, dirigit per Lluís Vilamajó
Assaig d’un dels projectes anteriors, dirigit per Lluís Vilamajó

Fònics, organització sense ànim de lucre que té com a finalitat organitzar projectes corals adreçats a joves amb un bon nivell de formació vocal i musical, convoca audicions per al seu nou projecte 2.0, que culminarà amb un concert el diumenge 30 de març de 2014.

Amb direcció musical de Lluís Vilamajó, Fònics ja ha dut a terme cinc projectes, els quals es desenvolupen a partir de trobades intensives en què es treballa –amb l’estudi previ individual de la partitura– el repertori escollit per al programa. Fònics, que no depèn de cap entitat, però que col·labora assíduament amb el MUHBA, presenta enguany un programa titulat “L’Europa industrial del XIX i XX”, que comptarà amb obres de Felix Mendelssohn (Sechs Lieder, op. 41), Robert Schumann (Zigeunerleben, op. 29), Johannes Brahms (Vier Quartette, op. 92), Gabriel Fauré (Cantique de Jean Racine, op. 11) i Einojuhani Rautavaara (‘Suite’ de Lorca).

Els cinc projectes precedents han estat: un sobre obres per a cor de noies i grup de contrabaixos basat en obres de C. Morales, J. Vásquez i F. Guerrero, presentat el maig i el juny de 2011; un per a cor de noies i piano amb l’obra A Ceremony of Carols de Benjamin Britten, presentat el febrer de 2011; un sobre música del Renaixement espanyol i el Barroc italià, presentat el febrer de 2012; un per a cor mixt, amb obres d’Anton Bruckner, Camille Saint-Saëns, Zoltán Kodály, Francis Poulenc, David Padrós i Bernat Vivancos, presentat l’octubre de 2012 i, el darrer, el maig de 2013, amb La Caravaggia, sobre polifonia del segle XVI. En el projecte actual, Lluís Vilamajó pren novament la direcció, però comptarà també amb Francisco Poyato com a pianista i professor de lied.

La convocatòria està oberta fins al 27 de desembre a les 23.55 h i les audicions seran a la Sala Martí l’Humà del Museu d’Història situat a la plaça del Rei de Barcelona els dies 18 i 19 de gener, en les quals es farà un assaig en petit grup amb les peces següents: Auf ihrem grab de Mendelssohn i Cantique de Jean Racine de Fauré (les partitures són facilitades per l’organització). Fònics necessita 7 sopranos, 7 contralts, 7 tenors i 7 baixos per a aquesta producció. La inscripció és gratuïta, però cal emplenar un formulari que facilita l’organització a través del correu info@fonics.org.

El concert tindrà lloc el 30 de març de 2014 a l’Espai Josep Bota de l’antiga Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona i prèviament es realitzaran assajos en les dates següents: 21, 22 i 23, 28, 29 i 30 de març.

Descarregar PDF

We are very honored to announce that Jordi Savall has been elected member of the Swedish Royal Academy of Music:
https://www.musikaliskaakademien.se/pressrum/nyheter/fjortonnyaledamotertillkunglmusikaliskaakademien.3700.html

Molt contents de celebrar amb vosaltres aquest doble aniversari amb els articles sobre el centenari de Pedrell que publiquem en el nostre darrer número!

Del 8 de juliol al 6 d’agost, tindran lloc els 18 espectacles d'una nova edició del @FIMCPeralada. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/la-36a-edicio-del-festival-de-peralada-homenatjara-josep-carreras-i-estrenara-una-produccio-de-lopera-the-fairy-queen/

🟢 Ets subscriptor de la @RevistaMusCat? 👉 Ja pots comprar les entrades de la nova temporada del @palaumusicacat i gaudir de descomptes fins al 15% en més d'un centenar de concerts (excepte Palau 100). 🎼 📎 Descobreix tota la temporada a https://bit.ly/38BixQC

Segueix-nos a Twitter