Subscriu-te
,

Gala lírica solidària a favor dels refugiats de Síria al Teatre de Sarrià

El tenor Marc Sala
El tenor Marc Sala

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sarrià ha organitzat una gala lírica solidària per recollir fons destinats als refugiats de Síria que en les darreres setmanes estan fugint del seu país, assolat per la guerra i el domini d’Estat Islàmic. La gala solidària tindrà lloc demà dimecres, 23 de setembre, a les 20 h, al Teatre de Sarrià.

La cita musical comptarà amb la participació de les sopranos Mercedes Gancedo, guanyadora del Concurs de Música de les Corts 2015, i Serena Sáenz, ambdues de prometedora projecció. També hi participarà el tenor Marc Sala, productor executiu de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sarrià, i els barítons Carles Daza i Manel Esteve, a més del violinista Assunto Nese, director de l’escola musical Concertante. Així mateix, hi haurà un espectacle de dansa a càrrec del BCN City Ballet i la intervenció del periodista Xesco Reverter, cap de la secció d’Internacional dels serveis informatius de TV3, que explicarà la seva experiència sobre el terreny a partir de la cobertura que va fer dels primers dies d’aquest drama al Pròxim Orient.

Imatge d’un camp de refugiats sirians a Jordània
Imatge d’un camp de refugiats sirians a Jordània

La recaptació recollida a la gala es donarà íntegrament al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, una de les tres entitats que està coordinant els ajuts a nivell nacional. Ja es pot comprar l’entrada a: http://sarria.fila12.cat. Existeix també una fila zero que permet fer una aportació a aquell que no pugui assistir a la gala.

D’altra banda, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sarrià presentarà aviat la seva segona temporada operística al Teatre de Sarrià, després de l’èxit assolit en la primera, que va incloure tres títols operístics de petit format, a més d’una gala inaugural i diverses xerrades i conferències.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter