Subscriu-te

Jornades Òpera & Dona. Presència femenina en la creació, gestió i direcció a les arts escèniques

Els popers divendres i dissabte, dies 12 i 13 d’abril de 2019, tindran lloc a la seu de l’SGAE a Catalunya les Jornades Òpera & Dona, sobre la presència femenina en la creació i en la direcció d’òpera i d’arts escèniques, organitzades per Òpera de Butxaca i Nova Creació i Fundació SGAE. Els debats previstos volen posar damunt la taula la situació actual de la dona en l’òpera, una realitat que tot just s’ha començat a plantejar i que suscita diverses qüestions. Per reflexionar-hi s’han organitzat aquestes jornades, coordinades per Mònica Pagès, a les quals s’han convidat dones que actualment exerceixen la seva activitat professional al camp de l’òpera, les arts escèniques i el cinema, tant des de la creació com de la gestió, i també seran una oportunitat per conèixer l’opinió de generacions més joves que ja destaquen en aquests àmbits.

Hi participaran: Pilar Jurado, Marc Rosich, Dietrich Grosse, Toni Rumbau, Amy Stebbins, Desirée Meiser, Bill Bankes-Jones, Marisa Manchado, Raquel García-Tomás, Christina Scheppelmann, Karin Dietrich, Bernhard Glocksin, Mercedes Conde, Alicia Suárez Hulton, Lourdes Morgades, Victoria Szpunberg, Yolanda Olmos, Margarita Borja, Carme Portaceli, Constanza Brncic, Helena Tornero, Maricel Chavarría, Diana Syrse, Nuria Núñez, Irina Prieto, Elena Martín, Marta Pazos, Anna Bofill, Marina Herlop i Carlota de Carvajal.

La trobada té lloc en el marc del 25è aniversari d’Òpera de Butxaca i Nova Creació (OBNC) i està relacionada amb l’estrena de l’òpera bufa Je suis narcissiste de Raquel García-Tomás, els dies 12, 13 i 14 d’abril al Teatre Lliure, a Barcelona.

Per participar-hi cal inscriure’s a info@obnc.cat (entrada gratuïta, places limitades). Més informació i detall del programa de les Jornades en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A finals de març arribarà una nova edició del Concurs Internacional de Música de Les Corts. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/convocada-la-18a-edicio-del-concurs-internacional-de-musica-de-les-corts/

.@ignasicambra va tornar al @palaumusicacat. "Un pianista veritablement excepcional, de qui ja hem lloat tant la sensibilitat com una qualitat tècnica acompanyada de musicalitat", diu Lluís Trullén a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/ignasi-cambra-retorna-al-palau-amb-un-brillant-recital-dedicat-al-piano-romantic/

🎼 El #PremisCiutatBCN de #música és per al @BACHCELONA!

🎶 S'emporta el guardó per la rellevància de la programació i dels intèrprets, la diversitat de públics, espais i formats, i la capacitat de teixir complicitats amb diferents agents socials i culturals de #Barcelona.

📝Avui neix la "Càtedra Pau Casals de la UOC. Música i defensa de la pau i dels drets humans", impulsada per la @UOCuniversitat i la @PauCasals_Fund
Promourà la recerca, el coneixement, la difusió i el debat sobre la figura de Pau Casals

Més informació a https://www.paucasals.org/noticies/neix-la-catedra-pau-casals-de-la-uoc/

Segueix-nos a Twitter