Subscriu-te

Josep Carreras i la GIOrquestra inauguren el Festival Jardins de Pedralbes

El tenor Josep Carreras
El tenor Josep Carreras

Del 20 de juny al 8 de juliol tindrà lloc la primera edició del Festival Jardins Palau Reial de Pedralbes, dirigit, organitzat i produït per la promotora de concerts Concert Studio. Si bé el to musical del festival rau en la presència de grans figures de la música internacional del pop, rock, funk, soul, etc., serà el tenor Josep Carreras qui l’inaugurarà el dia 20 de juny i ho farà acompanyat de la soprano Gladys Rossi i de la GIOrquestra –en formació simfònica, amb 70 músics a l’escenari–, dirigits de David Giménez. El programa serà dedicat als musicals de Broadway i al cinema amb cançons clàssiques d’aquest repertori, amb obres de compositors com Leonard Bernstein, Andrew Lloyd Webber, George Gershwin, Nino Rota i Henry Mancini, entre d’altres. El tenor català ha coincidit diverses vegades amb Gladys Rossi en actuacions a Itàlia, Espanya i el Japó. En solitari o en duet amb la soprano, Josep Carreras interpretarà cançons tan conegudes com “All I ask of you”  (El fantasma de l’òpera), “Parla piu piano” (El padrí), “Somewhere” (West Side Story) i “Moon River” (Esmorzar amb diamants).

El cartell d’aquest festival el completen Julio Iglesias (26 de juny), Antony and The Johnsons (28 de juny), Natalie Cole (2 de juliol), Roger Hodgson (3 de juliol), Earth, Wind & Fire (7 de juliol) i Crosby, Stills & Nash (8 de juliol).

El nou festival tindrà lloc als Jardins del Palau Reial de Pedralbes, a Barcelona, on s’aixecarà un escenari i una grada per a un aforament de 2.000 persones. Més informació a www.festivalpedralbes.com i www.giorquestra.cat.

D’altra banda, la GIOrquestra acompanyà el passat dissabte, 18 de maig, a l’Auditori de Girona, la cantant Nina, en el concert que va celebrar els 30 anys de carrera de la cantant.

Descarregar PDF

Vuit concerts amb grans solistes, orquestres i directors al @palaumusicacat i @auditoribcn integren la nova temporada de @bcnclassics. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/bcn-classics-portara-grans-orquestres-internacionals-la-temporada-2021-22/

Aquest cap de setmana, arriba al @palaumusicacat una de les cites més esperades pel @CordeNoies de l'Orfeó Català, que ja us anunciàvem en el nostre últim número: una reflexió sobre la vida amb un programa eclèctic i una producció dirigida escènicament per Dani Coma.

Del 4 al 15 de juliol tindrà lloc una nova edició del Concurs Internacional de Música @mariacanals_bcn. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/el-concurs-internacional-de-musica-maria-canals-recupera-la-66a-edicio-al-juliol/

L'editorial @Dinsic acaba de publicar una nova aportació a la bibliografia de Pere Albert Balcells sobre Mozart. Llegeix la crítica d'@AlbertFFlamari1 al web! http://www.revistamusical.cat/critica/analisi-de-la-dramaturgia-mozartiana/

Segueix-nos a Twitter