Subscriu-te

Josep Carreras i la GIOrquestra inauguren el Festival Jardins de Pedralbes

El tenor Josep Carreras
El tenor Josep Carreras

Del 20 de juny al 8 de juliol tindrà lloc la primera edició del Festival Jardins Palau Reial de Pedralbes, dirigit, organitzat i produït per la promotora de concerts Concert Studio. Si bé el to musical del festival rau en la presència de grans figures de la música internacional del pop, rock, funk, soul, etc., serà el tenor Josep Carreras qui l’inaugurarà el dia 20 de juny i ho farà acompanyat de la soprano Gladys Rossi i de la GIOrquestra –en formació simfònica, amb 70 músics a l’escenari–, dirigits de David Giménez. El programa serà dedicat als musicals de Broadway i al cinema amb cançons clàssiques d’aquest repertori, amb obres de compositors com Leonard Bernstein, Andrew Lloyd Webber, George Gershwin, Nino Rota i Henry Mancini, entre d’altres. El tenor català ha coincidit diverses vegades amb Gladys Rossi en actuacions a Itàlia, Espanya i el Japó. En solitari o en duet amb la soprano, Josep Carreras interpretarà cançons tan conegudes com “All I ask of you”  (El fantasma de l’òpera), “Parla piu piano” (El padrí), “Somewhere” (West Side Story) i “Moon River” (Esmorzar amb diamants).

El cartell d’aquest festival el completen Julio Iglesias (26 de juny), Antony and The Johnsons (28 de juny), Natalie Cole (2 de juliol), Roger Hodgson (3 de juliol), Earth, Wind & Fire (7 de juliol) i Crosby, Stills & Nash (8 de juliol).

El nou festival tindrà lloc als Jardins del Palau Reial de Pedralbes, a Barcelona, on s’aixecarà un escenari i una grada per a un aforament de 2.000 persones. Més informació a www.festivalpedralbes.com i www.giorquestra.cat.

D’altra banda, la GIOrquestra acompanyà el passat dissabte, 18 de maig, a l’Auditori de Girona, la cantant Nina, en el concert que va celebrar els 30 anys de carrera de la cantant.

Descarregar PDF

El baríton bagenc @CarlesPachon ha guanyat el primer premi al concurs de cant @neuestimmen d'Alemanya. Hem parlat amb ell per felicitar-lo per aquest nou èxit. Llegeix l'entrevista al web! (Foto: Besim Mazhiqi) http://www.revistamusical.cat/entrevistes/en-un-concurs-no-competeixes-amb-els-companys-sino-amb-tu-mateix/

'Mariana en sombras' d'Alberto Garcia Demestres es podrà veure el proper 7 de juliol al Petit @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: May Zircus) http://www.revistamusical.cat/el-petit-palau-acull-lopera-mariana-en-sombras-de-garcia-demestres-amb-escenografia-dalba-g-corral/

El compositor israelià-alemany Dror Binder guanya el 2n Premi Centcelles de Composició, convocat per l’Associació Amics de la Música de Constantí (Tarragonès), amb l'obra “Augen zu, Mund auf!”, que @kebyart estrenarà el proper 28 de juliol. El premi té una dotació de 3.000 €.

Magdalena Kozena i @SirSimonRattle van actuar a la temporada del @Liceu_cat. "El recital va ser bo i va ser aplaudit amb sinceritat, però contingudament", diu Xavier Pujol a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/el-bon-recital-poc-liceistic-de-kozena-i-rattle/

Segueix-nos a Twitter