Subscriu-te

Josep Carreras i la GIOrquestra inauguren el Festival Jardins de Pedralbes

El tenor Josep Carreras
El tenor Josep Carreras

Del 20 de juny al 8 de juliol tindrà lloc la primera edició del Festival Jardins Palau Reial de Pedralbes, dirigit, organitzat i produït per la promotora de concerts Concert Studio. Si bé el to musical del festival rau en la presència de grans figures de la música internacional del pop, rock, funk, soul, etc., serà el tenor Josep Carreras qui l’inaugurarà el dia 20 de juny i ho farà acompanyat de la soprano Gladys Rossi i de la GIOrquestra –en formació simfònica, amb 70 músics a l’escenari–, dirigits de David Giménez. El programa serà dedicat als musicals de Broadway i al cinema amb cançons clàssiques d’aquest repertori, amb obres de compositors com Leonard Bernstein, Andrew Lloyd Webber, George Gershwin, Nino Rota i Henry Mancini, entre d’altres. El tenor català ha coincidit diverses vegades amb Gladys Rossi en actuacions a Itàlia, Espanya i el Japó. En solitari o en duet amb la soprano, Josep Carreras interpretarà cançons tan conegudes com “All I ask of you”  (El fantasma de l’òpera), “Parla piu piano” (El padrí), “Somewhere” (West Side Story) i “Moon River” (Esmorzar amb diamants).

El cartell d’aquest festival el completen Julio Iglesias (26 de juny), Antony and The Johnsons (28 de juny), Natalie Cole (2 de juliol), Roger Hodgson (3 de juliol), Earth, Wind & Fire (7 de juliol) i Crosby, Stills & Nash (8 de juliol).

El nou festival tindrà lloc als Jardins del Palau Reial de Pedralbes, a Barcelona, on s’aixecarà un escenari i una grada per a un aforament de 2.000 persones. Més informació a www.festivalpedralbes.com i www.giorquestra.cat.

D’altra banda, la GIOrquestra acompanyà el passat dissabte, 18 de maig, a l’Auditori de Girona, la cantant Nina, en el concert que va celebrar els 30 anys de carrera de la cantant.

Descarregar PDF

A finals de març arribarà una nova edició del Concurs Internacional de Música de Les Corts. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/convocada-la-18a-edicio-del-concurs-internacional-de-musica-de-les-corts/

.@ignasicambra va tornar al @palaumusicacat. "Un pianista veritablement excepcional, de qui ja hem lloat tant la sensibilitat com una qualitat tècnica acompanyada de musicalitat", diu Lluís Trullén a la crítica. Llegeix-la al web! (Foto: Toni Bofill) http://www.revistamusical.cat/critica/ignasi-cambra-retorna-al-palau-amb-un-brillant-recital-dedicat-al-piano-romantic/

🎼 El #PremisCiutatBCN de #música és per al @BACHCELONA!

🎶 S'emporta el guardó per la rellevància de la programació i dels intèrprets, la diversitat de públics, espais i formats, i la capacitat de teixir complicitats amb diferents agents socials i culturals de #Barcelona.

📝Avui neix la "Càtedra Pau Casals de la UOC. Música i defensa de la pau i dels drets humans", impulsada per la @UOCuniversitat i la @PauCasals_Fund
Promourà la recerca, el coneixement, la difusió i el debat sobre la figura de Pau Casals

Més informació a https://www.paucasals.org/noticies/neix-la-catedra-pau-casals-de-la-uoc/

Segueix-nos a Twitter