Subscriu-te

La dotzena edició del cicle Els Teus Clàssics s’amplia amb concerts fora de Barcelona

Entre el 21 de gener i el 6 de maig tindrà lloc la dotzena edició del cicle de concerts Els Teus Clàssics, organitzat per l’Associació Joan Manén, que incorpora com a principal novetat afegida al seu projecte de recuperació i difusió de patrimoni musical propi, l’organització de concerts fora de la ciutat de Barcelona.

L’entitat fa un pas endavant amb la col·laboració i el suport de cinc entitats musicals rellevants del país que comparteixen objectius: Associació Musical Pau Casals del Vendrell, Amics de la Música de Manlleu, Associació de Concerts de Reus, Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra de Sant Cugat del Vallès i Concerts a Sanata de Llinars del Vallès.

El nombre total de concerts, doncs, passa de sis a tretze, que tindran com a compositors destacats Lluís Benejam, Enric Granados i Salvador Brotons. També hi haurà un concert d’homenatge a la pianista Alícia de Larrocha en el centenari del seu naixement. Aquest, de fet, serà el primer concert del cicle i de commemoració de l’efemèride: serà a càrrec d’Alba Ventura –deixebla de De Larrocha– i se celebrarà a Sant Cugat del Vallès, Barcelona i Manlleu.

Els concerts següents seran a càrrec del violoncel·lista Pau Codina, el clarinetista Bernat Buzzi –recent guanyador del concurs ImpulsACIMC– i el pianista Pau Hernández, la soprano Elena Copons i el pianista David Malet, la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch –que actuaran també a Reus–, el Trio Rodin, el Nexus Piano Duo –que presentaran l’enregistrament Onze, produït per l’Associació a Llinars del Vallès–, la flautista Patrícia de No i el pianista Emili Brugalla –al Vendrell– i el contrabaixista Leon Bosch i el pianista Lluís Rodríguez Salvà –a Barcelona i Manlleu.

En total, aquests programes inclouen fins a catorze obres de compositors actuals, cinc de les quals s’interpretaran en estrena absoluta, com ara Set cants de Miquel Oliu, l’obra encàrrec de l’Associació d’enguany.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

📌No t'oblidis de llegir el nostre últim número 378 (gener-abril 2023)!!! 📰 Ara també disponible a BiblioDigital de les Biblioteques Públiques de Catalunya!!! http://iQUIOSC.cat @revistesAPPEC https://biblioteca.ebiblio.cat/info/revista-musical-catalana-00466394

Segueix-nos a Twitter