Subscriu-te

El Concurs Internacional de Música de les Corts convoca la 19a edició

La propera edició del CIM Les Corts per a joves intèrprets tindrà lloc del 20 al 25 de març. En les dues categories habituals –instrumental (solistes i de cambra) i de cant– atorgarà premis per un valor total de 8.000 euros i els guanyadors també seran proposats per actuar en diferents cicles de concerts.

Organitzat per l’Ajuntament de Districte del barri de les Corts de Barcelona, l’associació Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona i el Centre d’Estudis Musicals A Tempo, el Concurs Internacional de Música de les Corts és obert a tots els intèrprets de música clàssica que tinguin entre 18 i 35 anys.

La convocatòria pretén estimular i donar suport als joves intèrprets en la seva carrera musical, així com impulsar la interpretació musical i la difusió de la música clàssica entre la joventut. La inscripció resta oberta fins al 6 de març i el Concurs es desenvoluparà del 20 al 25 de març en tres fases: la de selecció –al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx (cant) i al Centre d’Estudis Musicals A Tempo (instrumental)–, la de concert –al Centre Cívic Can Deu– i la final –a l’Auditori Axa.

El jurat del Concurs està format per professionals de la interpretació musical i de diverses disciplines relacionades amb la música –programació, crítica, comunicació…– i la pianista oficial de la categoria de cant és Berta Brull.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter