Subscriu-te

La Filharmònica de Viena inaugura Palau 100

Daniele Gatti dirigirà la Filharmònica de Viena, que torna al Palau després de 10 anys.
© Terry Linke

La nova temporada de Palau 100 comença el proper dissabte, 29 de setembre (20.30 h), amb un dels concerts més importants de l’any. El Palau de la Música rep la llegendària Filharmònica de Viena, que sota la batuta de Daniele Gatti interpretarà un programa romàntic amb dues de les quatre simfonies de Johannes Brahms: la Simfonia núm. 2, en Re major i la Simfonia núm. 4, en Mi menor. El concert significa el retorn al Palau, després de 10 anys, d’una de les més reconegudes orquestres del món, que enguany celebra els seus 170 anys de vida i que ha desenvolupat una cultura sonora inconfusible.

Aquesta actuació dóna el tret de sortida a la temporada 2012-13 de Palau 100, una de les marques més importants de la personalitat del Palau de la Música, que inclou la presència d’orquestres destacades, com la Pittsburgh Symphony, la Bayerisches Rundfunkorchester –sota la batuta de Zubin Mehta–, l’European Union Youth Orchestra i Vladimir Ashkenazy, Les Musiciens du Louvre i Mark Minkowski, i la Gustav Mahler Jugendorchester –sota la direcció de Herbert Blomstedt i el debut del pianista Leif Ove Andsnes. Els cors de la casa també tindran una presència important en el cicle, amb la interpretació de la Segona de Mahler –Cor de Cambra i Orfeó Català–, El Messies de Händel –Cor de Cambra i l’Ensemble Matheus, amb Jean-Christoph Spinosi– i la música d’Ivan el Terrible de Prokófiev –Cor de Cambra i Orfeó Català– amb l’Orquesta Sinfónica de Galicia.

Una hora abans del concert (Petit Palau, 19.30h, entrada lliure), Miquel Desclot oferirà la conferència prèvia –relacionada amb el programa del concert– de l’activitat divulgativa “Parlem de música”.

Les entrades d’aquest concert inaugural de Palau 100, amb un preu entre 30 i 200 euros, es poden adquirir a les taquilles del Palau de la Música Catalana o a través del seu web: www.palaumusica.cat.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Onze joves músics participen enguany en aquesta proposta plenament consolidada del @palaumusicacat que és El Primer Palau. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/onze-joves-musics-debutaran-al-palau-de-la-musica-catalana-en-la-26a-edicio-del-cicle-el-primer-palau/

Quinze concerts a partir d'aquest dissabte 25 de setembre. És l'oferta de la nova temporada Simfònics al @palaumusicacat que avui ha presentat @OSValles. Més informació, al nostre web! (Foto: Paco Amate) http://www.revistamusical.cat/la-simfonica-del-valles-presenta-la-seva-26a-temporada-al-palau-de-la-musica-catalana/

Del 30 de setembre al 10 d'octubre tindrà lloc una nova edició de @festivalmixtur, que celebra un aniversari rodó. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/arriba-la-desena-edicio-del-festival-mixtur/

Si participes en el Voluntariat per la llengua, tens 3 mesos gratuïts de revistes digitals en català de l'@iQuiosc gràcies a @revistesAPPEC! Per exemple, podràs gaudir de la Revista Musical Catalana @RevistaMusCat!
ℹ️https://vxl.cat/node/196650
#vxlcat #QuanParlesFasMàgia @vxlcat

2
Segueix-nos a Twitter