Subscriu-te

La Fundació Mas i Mas reprèn els 30 Minuts de Música amb Néstor Bayona

Néstor Bayona. © Mikel Aristegi

Per tercer any consecutiu i després del parèntesi estiuenc, els 30 Minuts de Música tornen a l’Ateneu Barcelonès (Sala Pompeu Fabra, a les 18, 19 i 20 h) les tardes de divendres, dissabtes i diumenges amb la programació de música de cambra.

Són 34 les propostes que fins al dia 18 de desembre protagonitzaran tant figures consolidades del panorama clàssic del nostre país com joves promeses. En aquest sentit, inaugurarà el cicle (1 d’octubre) el pianista lleidatà Néstor Bayona, que des de l’estranger (primer des d’Anglaterra i ara des de Ginebra) està forjant una carrera brillant, col·laborant amb directors com Baldur Brönnimann o Robin Browning, i rebent nombrosos premis. Tot i que amb 21 anys va debutar al Palau de la Música Catalana, al nostre país s’ha prodigat poc. Bayona oferirà obres de Haydn (Andante amb variacions en Fa menor), Halffter (Cadencia), Chopin (Scherzo núm. 3 op. 39), J. S. Bach (Invenció en Mi major, Simfonia en Mi menor) i Beethoven (Sonata núm. 32 op. 111 en Do menor).

Més informació del cicle: www.masimas.com/fundacio

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

És a punt d'arrencar la 47a edició de les Nits Musicals a Palau-solità i Plegamans: dos concerts de música de cambra amb Stentor Brass i el @CosmosQuartet, els propers diumenges a les 19 h, a l'església de Santa Maria de Palau-solità.

Necessites més motius per venir a la caravana #iQUIOSC a @LaSetmana?👇
🙌 Subscriu-te a les revistes al 50%
📲 3 mesos de prova de la tarifa plana @iQuiosc
🎙 Activitats:
↪ Revistes a Gogó! · @JuditMartinD
↪ Fotografies d'estiu d'una cartera · Crisspeta
http://lesrevistes.cat/index.php/noticies/109-iquiosc-la-setmana-2021

Estrenes i viatges internacionals, entre els projectes recuperats aquesta temporada pels cors del @palaumusicacat. Més informació, al nostre web! (Foto: @quimroser) http://www.revistamusical.cat/els-cors-de-lorfeo-catala-i-el-cor-de-cambra-del-palau-reprenen-lactivitat-amb-estrenes-destacades-i-projectes-posposats-per-la-pandemia/

El Festival de Jazz de Barcelona concedeix la seva Medalla d’Or a la Fundació Conservatori @liceu1837

Aquesta distinció ha estat atorgada a figures del més alt nivell internacional en la música jazzística.

Visca!!!

#SomLiceu #SomJazz

Més Informació: https://bit.ly/3kashUM

Segueix-nos a Twitter