Subscriu-te

La pianista veneçolana Gabriela Montero torna al Palau de la Música per improvisar sobre temes demanats pel públic

Aquest dimecres, 20 d’abril (20 hores), el Palau de la Música acull novament la pianista veneçolana Gabriela Montero, que oferirà un concert amb una primera part de repertori eminentment romàntic i una segona part en què donarà veu al públic per improvisar sobre els temes que aquest li proposi. Aquesta darrera faceta, que l’ha fet especialment popular, emmarca la cita dins del cicle Palau Fronteres.

Montero obrirà el recital amb la Xacona en re menor de J. S. Bach, en la transcripció per a piano de Ferruccio Busoni en què ha estat més divulgada. Continuarà amb la Balada núm. 3, op. 47, de Chopin, de qui també interpretarà la Polonesa-Fantasia en La bemoll major. Tancarà el programa la Kreislerana Op. 16, que Robert Schumann va dedicar, precisament, a Chopin, el 1838.

A la segona part del concert, i després d’aquest repertori, la pianista tornarà a lluir la capacitat d’improvisació que tant la caracteritza tot donant veu al públic per improvisar sobre els temes que aquest li proposi.

Amb motiu d’aquest concert, i dins del cicle d’activitats “Il·lustrades”, el Palau de la Música ofereix també un taller d’il·lustració previ amb Violeta Noy que començarà una hora abans del concert i permetrà completar l’experiència creativa.

Tot plegat promet fer d’aquesta una vetllada irrepetible per als amants del repertori pianístic en general i els seguidors dels virtuosos de l’instrument en particular.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter