Subscriu-te

L’artista Antoni Llena exposa al Palau de la Música Catalana

Antoni Llena, artista plàstic convidat del Palau, també dirigirà un taller artístic adreçat a famílies.

L’artista plàstic, escultor i gravador Antoni Llena (Barcelona, 1942) i artista plàstic convidat de la temporada 2018-19 del Palau de la Música Catalana, va inaugurar el 13 de febrer passat l’exposició titulada “Senyals de fum des d’un subsol”. Una mostra que es podrà veure fins al 19 de març al Palau de la Música Catalana.

Una part dels dibuixos es pot visitar en un dels balcons del Foyer del Palau de la Música Catalana de manera gratuïta (de 10 a 23 h). La resta de l’exposició, que presenta més d’un centenar de dibuixos inèdits de Llena corresponents a dues sèries de la col·lecció SOS: senyals de fum des d’un subsòl i també una escultura de la Sèrie Velletque videre (any 2000),està situada a la Sala Lluís Millet i es pot visitar gratuïtament amb l’entrada del concert o de la visita guiada.

© Eva Guillamet

Les creacions d’Antoni Llena són autèntiques arquitectures de paper d’equilibris impossibles, que ens remeten a un treball amb materials primaris i senzills, però que contenen una dimensió espiritual irrenunciable. Les seves propostes tenen una intensitat i una capacitat emotiva que resulten properes.

Taller El Palau amb un traç, amb Antoni Llena

A més, Antoni Llena dirigirà un taller creatiu adreçat a famílies (24 de febrer, 10 i 12.30 h), que s’emmarca entre les activitats del cicle Concerts Familiars al Palau. Una proposta en què adults i infants, acompanyats per l’artista, passejaran pel Palau per conèixer de prop les textures de l’edifici (ceràmica, vidre, fusta o ferro). L’activitat culminarà amb tots els participants dibuixant al mateix escenari de la Sala de Concerts la seva pròpia impressió del Palau.

Es tracta d’un taller que empeny a imaginar un nou Palau, amb una nova mirada en la qual tot s’hi val: un traç, un grattage, un croquis, un calc, una forma, un retrat o un magma de colors.

Podeu llegir aquí la biografia d’Antoni Llena.

Imatge destacada: Antoni Lena davant l’exposició a la sala Lluís Millet del Palau de la Música Catalana. © Eva Guillamet

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La seixantena edició del @ConcursoVinas arriba al final aquest cap de setmana. L'únic finalista català, Gerard Farreras, hi ha obtingut cinc premis extraordinaris. Més informació, al nostre web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/la-soprano-sudcoreana-yewon-han-guanya-la-seixantena-edicio-del-concurs-internacional-tenor-vinas/

L' @AkramKhanLive és aquests dies al @Liceu_cat . "L’equilibri dels llenguatges per explicar aquest conte està molt ben aconseguit", diu @claudiabrubo a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Ambra Vernuccio 2 http://www.revistamusical.cat/critica/el-llibre-de-la-selva-postapocaliptic-dakram-khan/

La pianista @alba_ventura va oferir dos dels primers concerts del Centenari d' @alicia_larrocha. "Traspua calidesa, emoció i una tècnica sublim", diu @PorterMarta a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 @JoanManen http://www.revistamusical.cat/critica/alba-ventura-digna-hereva-dalicia-de-larrocha/

El cicle internacional de piano Hammerklavier arriba enguany a la vintena edició. Fundat el 2003 pels Artistes Steinway @carleslama i @SofiaCabruja, del 29 de gener al 24 de maig hi passaran nou valors del piano d’arreu del món. Concerts a @casadeculturagi i Jorquera Pianos.

4

Segueix-nos a Twitter