Subscriu-te

L’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica organitza la segona edició del cicle ImpulsACIMC

El proper 15 de març començarà la segona edició d’ImpulsACIMC, un cicle de concerts per a nous professionals organitzat per l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica entre els seus socis.

Un jurat format pels membres de la junta de l’ACIMC ha seleccionat, d’entre la trentena de sol·licituds rebudes, els cinc candidats que formaran part de la segona edició del cicle-concurs, que tindrà lloc entre el 15 de març i el 17 de maig a la seu de l’AIE de Barcelona.

Els participants seleccionats, tots membres de l’ACIMC, han estat: Carlos Bujosa, piano (15 de març), Adrià Cisneros, bombardí (29 de març), Cristina Tena, mezzo (19 d’abril), Clara Garriga, violí (3 de maig) i Maria Torres, saxo (17 de maig).

La selecció de cinc joves solistes s’ha dut a terme tenint en compte la qualitat interpretativa i l’interès artístic del programa proposat. A tots els participants se’ls ha sol·licitat la inclusió d’una obra contemporània d’autoria catalana i s’ha valorat molt positivament la programació d’obres de dones compositores.

El cicle té també una dimensió competitiva, ja que s’atorgaran diversos premis entre tots els participants. Concretament, un jurat format pel saxofonista Miquel Bofill, el pianista Enrique Bagaria i la mezzosoprano Anna Häsler distingirà un dels intèrprets amb el Premi AIE, dotat amb 2.000 euros i diverses actuacions per Catalunya al llarg d’aquest any i el vinent.

ImpulsACIMC vol servir de plataforma artística per a cinc solistes graduats de fa poc. Així, l’ACIMC pretén acompanyar i impulsar les noves generacions de músics catalans o residents a Catalunya en els seus inicis en la seva inserció en el món laboral.

ImpulsACIMC es duu a terme amb la col·laboració de l’AIE i la SGAE.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Del 12 al 27 de juliol, tindrà lloc una nova edició de @BACHCELONA , un festival que s'estén en el calendari. Més informació, al nostre web! 📸Samuel Pereira http://www.revistamusical.cat/masaaki-suzuki-sera-el-cap-de-cartell-de-lonzena-edicio-del-festival-bachcelona/

Coincidint amb el 125è aniversari del naixement de @ConxitaBadia, la seva neta Montserrat Bonet Agustí ens descobreix una partitura que Pau Casals va compondre per a ella. Llegeix l'article al web! http://www.revistamusical.cat/la-canco-de-la-nova-solveig-relacio-entre-pau-casals-ventura-gassol-i-conxita-badia-en-el-125-aniversari-del-naixement-de-la-soprano/

Els dies 5, 6 i 7 de maig, Tortosa es tornarà a omplir de pianos gràcies a una nova edició del Festival Toca'm. Més informació, al nostre web! http://www.revistamusical.cat/tortosa-acollira-el-mes-de-maig-una-nova-edicio-del-festival-tocam/

El @Liceu_cat acull aquests dies l'estrena mundial d''Alexina B.', de @RaquelGTomas. "La influència de la música del segle XIX juga un paper fonamental", diu @miquel_gene a la crítica. Llegeix-la al web! 📸 Toni Bofill http://www.revistamusical.cat/critica/entorns-que-maten-alexina-b/

Segueix-nos a Twitter